30.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Mindent bevet Magyarország ellen Soros

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Soros György óriási összegeket mozgat, hogy aláássa azoknak a kormányoknak a tekintélyét, amelyek ellenállnak a migránsok befogadásáról szóló tervének. Erről a kommunikációs államtitkár beszélt az M1-en.

Tuzson Bence azt mondta: Magyarország ma nem lenne biztonságban, ha Soros György érdekei érvényesülnének, ezért fontos, hogy a nemzeti konzultációs kérdőívet minél többen visszaküldjék.

Az M1 több bevándorló-barát uniós politikust is megkérdezett, hogy miért támadják a magyar bevándorlás politikát. Legutóbb Tanja Fajon szlovén szocialista európai parlamenti képviselő például azt mondta: semmi nem fogja megakadályozni, hogy a migránsok Európába jöjjenek.

„Európa migrációs kontinens, sem határok, sem kerítések nem fogják megakadályozni a migránsokat, hogy idejöjjenek” – így vélekedett Tanja Fajon szlovén szocialista európai parlamenti képviselő az M1-nek adott exkluzív interjújában.

Ehhez hasonló gondolatokat fogalmazott meg Soros György is, aki korábban azt írta: „tervünknek a menekültek védelme a célja és a nemzeti határok jelentik az akadályt.”

A szlovén politikus írta azt a 2016-os jelentést, amely a menekültügyi eljárások felgyorsításáról szól. Néhány hete az uniós LIBE bizottság tagjaként pedig az állandó, felső korlát nélküli betelepítésről is szóló javaslatot is megszavazta.

Tanja Fajon azon a listán is szerepel, amelyet Soros György Nyílt Társadalom alapítványa készített az Európai Parlamentben dolgozó úgynevezett megbízható képviselőkről.

NEW YORK, NY – SEPTEMBER 20: Founder and Chair, Soros Fund Management and the Open Society Foundations George Soros attends 2016 Concordia Summit – Day 2 at Grand Hyatt New York on September 20, 2016 in New York City. Bryan Bedder/Getty Images for Concordia Summit/AFP

Hatmillió dollárral szállt be az előző EP-választásokba

Soros György hatmillió dollárral szállt be az előző európai parlamenti választásokba – ezzel a címmel közölt cikket csütörtökön a Magyar Idők. A lap a DC Leaks nevű hekkercsoport által kiszivárogtatott dokumentumok alapján azt írja: az európai parlamentben jelenleg 226 olyan képviselő ül, akik – ahogy fogalmaznak – némi apanázsért cserébe Soros György érdekeinek megfelelően tevékenykednek.

A dokumentumok szerint Soros György az EP-választások előtt összesen 5,7 millió dollárt adott ki ösztöndíjként a különböző képviselőknek. A legtöbb szervezetet, összesen 34-et pedig Magyarországon szponzorálta és az úgynevezett „HU Projekt”, vagyis a kiosztott támogatások összege is Magyarországon volt a legmagasabb.

A kiszivárgott dokumentumokból az is kiderül, hogy a milliárdos spekuláns mindeközben óriási összegekért rendelt meg Magyarországot bíráló cikkeket, amelyeket Európán kívül a tengeren túl is megfuttatott.

November végén egy New York-i rendezvényen is Magyarország lesz a téma: a New York Egyetem „A tét több mint egy iskola: csata a CEU életben maradásáért” címmel hirdetett panelbeszélgetést. A kerekasztalhoz azonban csak a Soros György által pénzelt CEU elnökét és megbízottját hívták meg.

Személyesen is beszállt 

„Azért nyilatkozom most, mert most fog megjelenni a konzultációnak az eredménye.” Soros György hétfőn személyesen is beszállt a kampányba: közleményben és videó üzenetben is támadta a magyarországi nemzeti konzultációt.

Nézeteit az interneten fizetett hirdetésként is megosztotta: az általa támogatott nyílt társadalom alapítvány a Facebookon és az Instagrammon is felugró reklámokkal hirdeti a Soros György állításait tartalmazó videókat.

Minél több kitöltőt szeretnének

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1-en arról beszélt: Soros óriási összegeket mozgat, hogy aláássa azoknak a kormányoknak a tekintélyét, amelyek ellenállnak a migránsok befogadásáról szóló tervének.

Tuzson Bence elmondta: Magyarország ma nem lenne biztonságban, ha Soros érdekei érvényesülnének, ezért fontos, hogy a nemzeti konzultációs kérdőívet minél többen visszaküldjék.

Forrás: hirado.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ezért nem érdemes üzemanyagot bespájzolni otthon

Az átlagos forgalomhoz képest az elmúlt nagyjából egy hétben jelentősen megnövekedett a benzinleszívó csövek forgalma. Ebben mintegy 200...

Egy orosz publicista nagyon súlyos vádakkal illette Putyint, már csak az a kérdés, hogy megéri-e a nyugati népszerűségét…

Egy orosz publicista szerint Oroszország államfője arra készül, hogy a zaporizsjai erőműben robbanást idézzenek elő, az ezzel kapcsolatos...

Az év legjobb kenyereivel vár hazánk gasztronómiai seregszemléje

Augusztus 19–21 között immár tizenkettedik alkalommal várja vendégeit Magyarország legnagyobb gasztronómiai seregszemléje, a Magyar Ízek Utcája. A legfontosabb -...

Tovább szaporodnak a fizetős parkolózónák a fővárosban

A Hős utcától a Rózsadombon túl, új területeken vezet be fizetős parkolást négy budapesti kerület. Teljesen átalakítja a parkolási...
facebook