7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeSzabadidőBulvárMindenkit váratlanul ért: letartóztatták Kozsót

Mindenkit váratlanul ért: letartóztatták Kozsót

Börtönbe kellett vonulni a híres énekesnek.

Arról már beszámoltunk korábban, hogy amikor Kozso januárban megpróbált Amerikába lépni, akkor a hatóság letartóztatta. Bár pihenni szeretett volna Floridában, végül 39 napig kellett egy amerikai börtönben raboskodnia.

Erről vall őszintén. 

Kozsó
Kozso őszintén vallott / Fotó: Nagy Zoltán

Hajdú Péter legújabb posztjában tájékoztatta a rajongóit arról, hogy a következő sztárvendége Kozso lesz. Bár az tagadhatatlan, hogy az énekes hatalmas sikereket ért el a 90-es években, gyakran mond olyanokat, amelyekkel sokkolja a hallgatóságot. Legutoljára például Hajdú Péternek arról beszélt, hogy a Balatonban delfinek vannak. Elmagyarázta ugyanis, hogy vannak édes delfinek, amelyek miért ne tűnhetnének fel a Balaton vizében?

A legfrissebb hírek itt!

A műsor ízelítőjéből kiderült, hogy Kozso arról is beszélni fog, hogy milyen nehéz körülmények között indult meg a gyógyulás útján, miután megműtötték. Állítása szerint 6 hónappal a műtét után kettétört a gerince. Ezután pedig arról is vallott, hogy hogyan élte meg, hogy Amerikában letartóztatták. Elmesélte, hogy meztelenre vetkőztették, majd az összes holmiját darabonként leszámolták és bedobozolták. Ezután mint egy bűnözőt, piros ruhába öltöztették és rabosították.

A rajongók igencsak megbotránkoztak a műsor ízelítőjén, így bizonyosan kasszasiker lesz, mikor debütál a teljes adás. A hozzászólók között Curtis is kifejezte, hogy milyen jól szórakozik.

INSTA-poszt

Forrás

Hirmagazin.eu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work