11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Mindenki láthatta a neten, ahogy agyonlőtte unokatestvérét a 12 éves kislány, majd magával is végzett – videó

Dátum:

Megosztás:

A család szerint a rendőrség tévúton jár a nyomozással.

Felfoghatatlan tragédia történt péntek hajnalban egy születésnapi bulin. Egy 12 éves kislány agyonlőtte unokatestvérét, majd saját magát egy fegyverrel, amit a lakásban találtak. Ráadásul a rokonok, ismerősök-ismeretlenek az egészet láthatták, ugyanis a fiatalok épp az Instagramra élőztek.

St. Louis rendőrségét hajnali kettő körül riasztották a két fiatal halála miatt. A hatóságok gyilkos-öngyilkosságként kezelik az esetet, melyben először a 14 éves Kuaron Harvey vesztette életét egy fejlövés következtében, majd pedig két évvel fiatalabb unokatestvére, Paris Harvey. A gyilkos fegyver a fiatal lány kezében volt.

Paris édesanyja szerint azonban a rendőrség tévúton jár, a kettős tragédia egy szörnyű baleset eredménye. Mint a gyászoló asszony elmondta: a fiatalok egy családtag ottalvós születésnapi buliján vettek részt. Valahogy találtak a lakásban egy fegyvert és elkezdtek vele játszani. Épp az Instára élőztek. Shinese Harvey úgy véli, lánya,

Paris elejthette a pisztolyt, ekkor sülhetett el. Az első golyó a kisfiú fejét találta el, azonnal végezve vele. Az anyuka úgy gondolja, lánya a csövénél fogva vehette fel a földről a fegyvert, ami ekkor sülhetett el másodjára. Parissal ugyancsak fejlövés végzett.

Noha ő maga nem látta a netre felkerült felvételt, Paris nagymamája igen.

– Nem veszekedtek, vagy ilyesmi. Csak játszottak a fegyverrel, amit nem lett volna szabad. Persze, hogy nem lett volna szabad. Aztán elsült. Véletlenül – mondta az idős asszony, hozzátéve: csak menőzni akartak a kamaszok.

(Via)

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...