21.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Minden pár csinálja, de sosem ismernék be! Neked mennyi ismerős belőlük?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A párkapcsolatokban sok olyan dolgot csinálnak a szerelmesek, amiket mások elől inkább eltitkolnak.

A romantikus filmekben a párkapcsolatok tökéletesek, a felek nem keverednek egymás előtt kínos szituációba, és a legtöbbször nem is csinálnak együtt semmi olyat, amit mások talán csodálkozó szemmel néznének, vagy ha elmesélik, meglepődve hallgatnának.

A valóságban azonban – szerencsére – minden másképp zajlik. A szerelmes pillanatok mellett jó néhány olyan aranyos és furcsa szokás is felbukkan, amit a legtöbbször mélyen titkol a pár a külvilág elől még akkor is, ha rendszeresen csinálják.

Mit csinálnak a párok, ha senki sem látja?

Bár a párkapcsolatok elején még sokszor szégyenlősek egymás előtt a felek, később általában ezek a gátak feloldódnak, a falak ledőlnek, és teljesen el tudják engedni magukat a másik előtt. Ez pedig azzal is jár, hogy olyan dolgokat tesznek együtt, amiket korábban eszükbe sem jutott volna. Ezzel persze nincs is semmi baj, sőt, egy hosszú távú szerelemben ez a természetes. A következő aranyosan vicces, és néha kicsit kínos helyzetek neked is biztosan ismerősek lesznek.

Karaokezás egy jól ismert számra – ez esetben az „I need a hero”-ra – vicces otthoni szettekben, persze tánccal egybekötve. Méghozzá a lehető leghangosabban és leghamisabban.
– Kövérnek nézek ki ebben a ruhában? – Igen. – Oh, tényleg, igazad van. Egy idő után már a legőszintébb véleményből sem lesz sértődés.
Egymást fotózni kínos és vicces helyzetekben egész jó móka tud lenni – legalábbis addig, amíg fel nem kerülnek valahova a képek.
– Meg akarod fogni a kezemet? – Csak a popcornt akarom. Van, amikor a nasi fontosabb a romantikánál.
– Szerinted ezt még felvehetem? – Egyértelműen nem. Ha nincs tiszta póló, és az előző napiba akar bújni valaki, azt bizony néha-néha a másik fél teszteli le, hogy hordható-e még egyszer, vagy nem.
Amikor órákig keresgéltek egy új helyet, ahol vacsorázhattok, de végül úgyis a megszokott étteremben köttök ki.
Azok a párok pedig, akiknek van kiskedvencük, gyakran kezelik őt igazi kisbabaként. Takarók, játékok, ruhák és végtelen babusgatás. Ismerős?
Ruha nélkül pizzázni a kanapén egy jó sorozatot vagy a kedvenc filmeteket nézve.
A nyári hőségben is összebújva szenvedni a forróság ellenére.
Forrás: Life.hu
Fotó: Bright Side

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...
facebook