32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Minden országban meghatározó többletterhet jelentenek az ukrán menekültek.. Lengyelország és Bulgária sem pénzeli tovább őket..

Dátum:

Megosztás:

Az eurointegration.com.ua híre szerint a lengyel kormány úgy döntött, hogy június 1-től nem fizet 276 hrivnyának megfelelő napi támogatást az ukrán menekülteknek.

ukrán menekültek,többletteher

A portál szerint Pavel Szefernaker menekültügyi kormánybiztos bejelentette, a Lengyelországba menekült ukránok nagy többségének bőven van pénze, képesek önállóan gondoskodni magukról. A lengyel kormány előzőleg a menekültek 60 napra szóló anyagi támogatásáról döntött, majd ezt meghosszabbították.

MOST AZONBAN NEM KÍVÁNJÁK FOLYTATNI AZ UKRÁNOK PÉNZELÉSÉT.

Szefernaker közölte, vannak kivételek. A rokkantak és a sokgyermekes családok jelentős szociális juttatásban részesülnek. A munkaképes felnőtteket viszont rá akarják bírni, hogy ne a segélyekre számítsanak, hanem dolgozzanak és próbáljanak beilleszkedni a lengyel társadalomba.

Négy havi teljes ingyenes ellátás rendkívüli terheket rótt a lengyelekre, hisz havonta 190 millió zlotiba került az ukrán menekültek eltartása.

Mint arról beszámoltunk, a bolgár kormány bejelentette, nem képes tovább folytatni, ezért leállítja az ukrajnai menekültek támogatására indított állami segélyprogramot.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook