14.7 C
Budapest
2022. szeptember. 25. vasárnap

Mindannyiunk életére hatással lesz a február 10-11-én lévő Holdfogyatkozás

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Február 10-11-én létrejövő Holdfogyatkozás látható lesz Észak-Amerikában, Európában, és Ázsia nagy részén is.

Ez a jelenség asztrológiai szempontból is nagyon fontos, hiszen jelentős befolyással lesz az életünkre. Pozitív változásokra számíthatunk, megerősítve a belső lelki erőnket, hogy valóra tudjuk váltani álmainkat.

Mindannyiunk életére hatással lesz a február 10-11-én lévő Holdfogyatkozás

Ez a Holdfogyatkozás teljes szimmetriába kerül a Szaturnusszal, amelynek hatására felerősödnek a képességeink, a tehetségünk, az ösztöneink, a vágyaink, és rálátásunk lesz a hibáinkra is.

A februári Holdfogyatkozás segítségével megszabadulhatnak a lelki terheinktől, amelyek megakadályoznak abban, hogy megvalósíthassuk álmainkat. Ezek az erős energiák egészen a következő Holdfogyatkozásig fogják éreztetni hatásukat, amely idén augusztusban következik be.

A februári Holdfogyatkozás az Oroszlán jegyében fog tartózkodni, aminek hatására szorosabb kapcsolat alakul ki a családi, baráti és párkapcsolati téren.

A Jupiter ellentétes pozícióban van az Uránusszal, amelynek lesz némi negatív hatása a kapcsolatrendszereinkre, de egyéniségünk és önbizalmunk megerősítésével leküzdhetjük ezen akadályt.

Mégis, ahogyan már korábban említettük: ez a Holdfogyatkozás pozitív hatással lesz az életünkre, optimistának és energikusnak fogjuk érezni magunkat. A kihívásokat, a problémákat sikeresen megoldjuk, mert tele vagyunk inspirációval, lendülettel, így nem fogunk félni a jövőtől, hanem kitartóan fogunk dolgozni a jólétünk megteremtéséért.

 

Forrás

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A 17 legveszélyesebb tetoválás, aminek a jelentését sokan nem is gondolnák

Egy tetoválás sokkal több annál, mint az önkifejezés egy testen viselt formája. Egyes embercsoportok számára ugyanis az egyébként ártatlannak...

Őt tartják a legalkalmasabbnak a válságkezelésre az ellenzéki szavazók

Az IDEA Intézet kutatásában egy árnyékkormány szükségességéről, valamint a válságkezelésre legalkalmasabbnak tartott politikusról is kérdezték az ellenzéki szavazókat. Molnár...

20 játszótéri dizájn-katasztrófa, amiről alig hiszed el, hogy tényleg megtörtént – képek

Egy játszótér megtervezése és kivitelezése ma már számtalan szigorú szabályhoz kötött – ám nem volt ez mindig így. Az...

Prága ársapkát vezet be novembertől a lakossági áram- és gáz fogyasztásra, ezzel védve a háztartásokat a szárnyaló energiaáraktól… – Átszámítva 96.- Ft az áram.,...

Valahogy így kellene itthon is megoldani, és akkor nem kellene attól rettegni, hogy milyen számlák fognak kijönni.. Mindenki az...