14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Milyen lesz a következő néhány éved csillagjegyed alapján?

Dátum:

Megosztás:

horoszkóp

A csillagjegyek most nagyon figyeljenek! Ha nem csak a márciusi horoszkópod érdekel, és szeretnéd megismerni a távolabbi jövődet a csillagjegyed alapján, akkor olvasd el hosszútávú horoszkópunkat és tudd meg, mire kell figyelned, hogy úgy alakuljon az életed, ahogyan azt megálmodtad!

Kos

A következő néhány évben stagnáló állapot mutatkozik a Kos csillagjegyek életében, sem pozitív sem negatív változás nem történik. Ha meg szeretnéd sürgetni az anyagi gyarapodást, akkor mágiát kell kérned, mert a bolygóállások nem kedveznek neked! Nem mindegy, hogy milyen napon kéred a mágiát, hogy mikor fordulsz szakemberhez.

Bika

A 2017. és 2018. az anyagi gyarapodás éve lesz. Minden, amiért most megdolgozol, akkor fizetődik ki igazán. Gyakorlatilag semmit sem kell tenned és áramlik majd hozzád a gazdagság és a bőség. Ha meg szeretnéd ezt sürgetni, kérj egy gyorsító mágiát, ami a Bika csillagjegyekre van szabva!

Ikrek

Az egészségügyi állapotodra kell odafigyelned, mert a következő két évben olyan betegséget diagnosztizálhatnak nálad, aminek a gyógyítása évekig is elhúzódhat. Menj el önként egy kivizsgálásra még idén, hogy megelőzd a bajt! A te kérdéseidre a magyar kártyában rejlik a válasz.

Rák

A következő három év a gyűjtögetés éve lesz. Tapasztalatokat, tudást, ismeretségeket és pénzt fogsz gyűjteni, 2019-ben pedig mindezt felhasználva egy teljesen új életet kezdesz majd. Figyelj minden jelre és minden információra, mert a pénzszerzéshez neked kedveznek a csillagok. Hogy meg is tartsd a megszerzett pozíciódat, kérd kollégáink segítéségét!

Oroszlán

A csillagjegyedre jellemző optimizmusod most még nagyobb segítségedre lesz, mert magánéleti nehézségek elé nézel. Családon belüli konfliktusok adódhatnak, amit csak te tudsz megoldani ugyanis kellő diplomácia és higgadtság szükséges a viták elsimításához. 2019-től fellélegezhetsz, mert ez már a te éved lesz, úgy szakmai, mint párkapcsolati szempontból. A csillagok tanácsa türelem és még több optimizmus.

Szűz

Megtalálod az igaz szerelmed, a duál társad a következő 3 évben. Nagyon figyelj minden jelre, mert a találkozásra bármikor sor kerülhet, még 2019. előtt. Összesen három esélyed lesz őt észrevenni, minden évben 1-1 esélyt kapsz erre.

Mérleg

Az elkövetkező 3 év a pénzköltésről szól, sok pénz fordul meg a kezedben, sokat is keresel, de költekezni is fogsz. Ne sajnáld kiadni a pénzt és ne feledd, az Univerzum egyetemes törvényét, hogy a pénz áramlása egy körforgás, és ebbe a körforgásba csak akkor kerülhetsz bele, ha nem csak gyűjtögeted a pénzt, de el is költöd azt.

Skorpió

Érdekes ismeretségek időszaka következik. A következő évben olyan családtagokat ismerhetsz meg, akiknek a létezéséről idáig nem is tudtál. Mindenképpen figyelj a környezetedben élőkre, mert valakitől segítségre számíthatsz, és ennek a személynek a gondoskodó szeretete néhány évig elkísér.

Nyilas

Le kell építened azokat a cimborákat, akik érdekből vannak melletted. A következő 3 év arról szól, hogy rendet teszel az életedben és nagytakarítást végzel, nem csak az otthonodban, hanem az ismeretségi körödben is.Az energiavámpírokkal, az ingyenélőkkel és a téged akadályozó emberekkel egyszerűen meg kell szakítanod a kapcsolatot véglegesen.

Bak

Eddig tervezgettél és most a megvalósítások időszaka következik. Minden égi támogatást megkapsz a terveid megvalósításához, amire körülbelül 2 évre lesz szükséged. Vágj bele még akkor is, ha nem látod a végét, és nem érzed azt, hogy ez a világ legjobb üzlete. Amibe most belefogsz, azt 2018-ig sikeres vállalkozássá alakíthatod.

Vízöntő

Ha a Vízöntő csillagjegyek közé tartozol, ebben az évben nem nagyon találtad önmagad és lehet, hogy úgy érzed, hogy ez a munkahely nem álmaid állása. Most jött el a szakmaváltás ideje. Mostantól valami új dologba fogsz, amihez lehet, hogy tanulnod is kell, de 2019-ig meghozza a gyümölcsét és szakmailag végre a helyedre kerülsz.

Halak

A csillagjegyedre jellemző optimizmusod most még nagyobb segítségedre lesz, mert magánéleti nehézségek elé nézel. Családon belüli konfliktusok adódhatnak, amit csak te tudsz megoldani ugyanis kellő diplomácia és higgadtság szükséges a viták elsimításához. 2019-től fellélegezhetsz, mert ez már a te éved lesz, úgy szakmai, mint párkapcsolati szempontból. A csillagok tanácsa türelem és még több optimizmus.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...