-1.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Milliós nyomravezetői díj az érdi gyilkosság ügyében is

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: MTI

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki szerdán a Pest megyei rendőrfőkapitány a november elsejei érdi kettős gyilkosság tettesének mielőbbi kézre kerítése érdekében, akárcsak nemrégiben a mendei kettős gyilkosság ügyében – tájékoztatta a főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea felidézte, hogy november elsején este egy idős házaspárt találtak holtan érdi családi házukban. Már az első szakvélemény megállapította, hogy a halálukat idegenkezűség okozta, így megindult a nyomozás ismeretlen tettes ellen, de még nem vezetett eredményre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) vezetője nettó egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a gyilkos mielőbbi megtalálása érdekében. A pénz a tettes személyét, a bűncselekmény körülményeit érintő pontos, érdemi információval rendelkezőnek fizethető ki. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli – mondta a szóvivő.

Hozzátette: a Mendén októberben elkövetett gyilkossági ügyben is érvényben van egy, szintén egymilliós nyomravezetői díj. (A Pest megyei településhez tartozó Pusztaszentistvánon szintén egy idős párt öltek meg.)

Mindkét bűncselekménnyel kapcsolatban a PMRFK bűnügyi osztályán vagy telefonon a (06-1) 236-28-83-as, valamint az ingyenes (06-80) 555-111-es számon és a központi segélyhívókon várják a bejelentéseket.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...