34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Milliókat keresett a kamu oltásokkal Johanna: vakcina helyett sóoldatot adott be betegeinek a vírustagadó doktornő.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Majd két hónapja a legkeményebb női bűnözök között, börtönben ül a 70 éves, orvosként dolgozó Dr. J. Johanna. A doktornő nem akármilyen bűncselekményt követett el: Pfizer vakcina helyett sóoldatot adott be több betegének is. Eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be a súlyos, életveszélyes szabályszegés, de nem kizárt, hogy a jelenleg is folyó nyomozás még ennél is jóval több alkalmat tár majd fel.

A Blikk információ szerint háziorvos nem titkoltan vírustagadó, de tettét nem csak elfogadhatatlan elvei motiválták, hanem a pénzszerzés is. A „sóoldatos betegeknek” jó pénzért kiállította a hivatalos igazolást, miszerint szabályosan megkapták a Pfizer vakcinát, így hozzájuthattak védettségi igazolványukhoz. Úgy tudjuk: lebukásához egyik be nem oltott páciensének elszólása, illetve a rendőrség hatékony munkája vezetett. Miután felmerült a visszaélés gyanúja, a hatóság kamerákat helyezett el a doktornő rendelőjében, ami igazolta a zsaruk feltevéseit. Innen már csak egy lépés volt, hogy látványos akció keretében, a rendelőben kattanjon a bilincs a doktornő és a vele feltehetőleg együttműködő asszisztense csuklóján.

Dr. J. Johanna többször arra buzdította pácienseit, hogy ne hordjanak maszkotDr. J. Johanna többször arra buzdította pácienseit, hogy ne hordjanak maszkot

A takaros, rendezett portákkal büszkélkedő alföldi kisvárosban még most is téma a Dr. J. Johanna ámokfutása. Van, aki azt mondja, hogy meg sem lepődik a történteken, a doktornő viselkedésesébe kódolva volt valami égbekiáltó butaság, míg másik nagyon sajnálják az idős nőt. A Blikk által megkérdezett helybéliek jellemzésében közös, hogy szeleburdi, nagyhangú, erős egyéniségnek írták le egykori orvosukat.

– Mindenről sarkos véleményt formált és nem is rejtette véka alá. Megtörtént, hogy a férjemnek a szívbajára injekció helyett gyógyteát és narancsitalt javasolt. Azt mondta, hogy a sok gyógyszer csak megöli a betegeket. Persze nem lett jobban a párom, ezért gyorsan bementünk Kiskunhalasra, ahol egy injekcióval rendbe hozták – mesélte Mária, aki már nem a városban lakik, csak visszajár ismerőseihez.

Máriával szemben egy másik asszony, Erzsébet örökké hálás lesz a megtévedt doktornőnek.

– Fantasztikus diagnoszta, teljesen más módszerekkel dolgozik, mint a többiek. Marosvásárhelyről jött jó húsz éve a férjével, azt mondta, ott műszer hiányában sokszor az érzékszerveikre kellett hagyatkozniuk. Az egyik rokonom neki köszönheti az életét, mélyen a szemébe nézett, és azt mondta, hogy daganat van a szervezetében. A kórházban igazolták Johanna felvetését és a gyors felismerésnek köszönhetően a rokonom meggyógyult – idézte fel a különös történetet Erzsébet, aki bár sajnálja, nem félti Johannát a börtönben. Nevetve mondta: ott is biztosan feltalálja magát, őt nem lehet a sarokba állítani.

A településen szinte mindenki tudta, hogy a doktornő vírustagadó. Állítólag pácienseire rászólt, hogy a rendelőben vegyék le a maszkot, mert ez az egész Covid-őrület egy nagy marhaság, amivel hülyítik az embereket.

– Én és a feleségem hozzá tartozunk. A párom látta is, amikor a rendőrök lecsaptak rá és elvitték. Én nem is nála voltam oltáson, hanem Kiskunhalason, így szerencsére biztosan megkaptam a vakcinát. Mélyen elítélem, amit tett, emberek életét veszélyeztette, pedig orvosként tudta, hogy ez milyen nagy felelőtlenség – mondta Gusztáv, aki azon meg sem lepődött, hogy az orvos mindezt pénzért tette.

Gusztáv és a felesége is a doktornő körzetéhez tartozott, a férfi azonban máshol kapott oltást. Mélyen elítéli Johanna cselekedetét / Fotó: Varga ImreGusztáv és a felesége is a doktornő körzetéhez tartozott, a férfi azonban máshol kapott oltást. Mélyen elítéli Johanna cselekedetét / Fotó: Varga Imre

Gusztáv mondandóját kollégája, Géza azzal egészítette ki, hogy a doktornő tette azért is érthetetlen, mert nem volt rászorulva a plusz pénzre.

– Szép nagy háza van, amelyben egyedül él. A fiai már kirepültek, a férje pedig, aki szintén orvos volt, meghalt – mesélte Géza.

A doktornő és asszisztense lakásán, illetve a rendelőben is kutatást tartottak a nyomozók. Több mint 3 millió forintot, 1000 eurót, regisztrációs nyilatkozatokat, oltási igazolásokat, oltóanyag-ampullákat, telefonokat és laptopokat, valamint két gépkocsit foglaltak le.

Úgy tudjuk: a kamuoltást kapó páciensek nem mind Jánoshalmaiak, az ország több pontjáról is érkeztek.

Géza nem érti, hogy a doktornőnek mi szüksége volt a feketén szerzett pénzre, hiszen Johanna jómódban élt szép házban / Fotó: Varga ImreGéza nem érti, hogy a doktornőnek mi szüksége volt a feketén szerzett pénzre, hiszen Johanna jómódban élt szép házban / Fotó: Varga Imre

Információink szerint Dr. J. Johanna segédje részletes beismerő vallomást tett, melyben elismerte: tisztában volt azzal, hogy főnöke a tilosban jár. Ha bebizonyosodik az orvos bűnössége, hosszú évekre is börtönbe kerülhet.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...