21.4 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

Milliókat keresett a kamu oltásokkal Johanna: vakcina helyett sóoldatot adott be betegeinek a vírustagadó doktornő.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Majd két hónapja a legkeményebb női bűnözök között, börtönben ül a 70 éves, orvosként dolgozó Dr. J. Johanna. A doktornő nem akármilyen bűncselekményt követett el: Pfizer vakcina helyett sóoldatot adott be több betegének is. Eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be a súlyos, életveszélyes szabályszegés, de nem kizárt, hogy a jelenleg is folyó nyomozás még ennél is jóval több alkalmat tár majd fel.

A Blikk információ szerint háziorvos nem titkoltan vírustagadó, de tettét nem csak elfogadhatatlan elvei motiválták, hanem a pénzszerzés is. A „sóoldatos betegeknek” jó pénzért kiállította a hivatalos igazolást, miszerint szabályosan megkapták a Pfizer vakcinát, így hozzájuthattak védettségi igazolványukhoz. Úgy tudjuk: lebukásához egyik be nem oltott páciensének elszólása, illetve a rendőrség hatékony munkája vezetett. Miután felmerült a visszaélés gyanúja, a hatóság kamerákat helyezett el a doktornő rendelőjében, ami igazolta a zsaruk feltevéseit. Innen már csak egy lépés volt, hogy látványos akció keretében, a rendelőben kattanjon a bilincs a doktornő és a vele feltehetőleg együttműködő asszisztense csuklóján.

Dr. J. Johanna többször arra buzdította pácienseit, hogy ne hordjanak maszkotDr. J. Johanna többször arra buzdította pácienseit, hogy ne hordjanak maszkot

A takaros, rendezett portákkal büszkélkedő alföldi kisvárosban még most is téma a Dr. J. Johanna ámokfutása. Van, aki azt mondja, hogy meg sem lepődik a történteken, a doktornő viselkedésesébe kódolva volt valami égbekiáltó butaság, míg másik nagyon sajnálják az idős nőt. A Blikk által megkérdezett helybéliek jellemzésében közös, hogy szeleburdi, nagyhangú, erős egyéniségnek írták le egykori orvosukat.

– Mindenről sarkos véleményt formált és nem is rejtette véka alá. Megtörtént, hogy a férjemnek a szívbajára injekció helyett gyógyteát és narancsitalt javasolt. Azt mondta, hogy a sok gyógyszer csak megöli a betegeket. Persze nem lett jobban a párom, ezért gyorsan bementünk Kiskunhalasra, ahol egy injekcióval rendbe hozták – mesélte Mária, aki már nem a városban lakik, csak visszajár ismerőseihez.

Máriával szemben egy másik asszony, Erzsébet örökké hálás lesz a megtévedt doktornőnek.

– Fantasztikus diagnoszta, teljesen más módszerekkel dolgozik, mint a többiek. Marosvásárhelyről jött jó húsz éve a férjével, azt mondta, ott műszer hiányában sokszor az érzékszerveikre kellett hagyatkozniuk. Az egyik rokonom neki köszönheti az életét, mélyen a szemébe nézett, és azt mondta, hogy daganat van a szervezetében. A kórházban igazolták Johanna felvetését és a gyors felismerésnek köszönhetően a rokonom meggyógyult – idézte fel a különös történetet Erzsébet, aki bár sajnálja, nem félti Johannát a börtönben. Nevetve mondta: ott is biztosan feltalálja magát, őt nem lehet a sarokba állítani.

A településen szinte mindenki tudta, hogy a doktornő vírustagadó. Állítólag pácienseire rászólt, hogy a rendelőben vegyék le a maszkot, mert ez az egész Covid-őrület egy nagy marhaság, amivel hülyítik az embereket.

– Én és a feleségem hozzá tartozunk. A párom látta is, amikor a rendőrök lecsaptak rá és elvitték. Én nem is nála voltam oltáson, hanem Kiskunhalason, így szerencsére biztosan megkaptam a vakcinát. Mélyen elítélem, amit tett, emberek életét veszélyeztette, pedig orvosként tudta, hogy ez milyen nagy felelőtlenség – mondta Gusztáv, aki azon meg sem lepődött, hogy az orvos mindezt pénzért tette.

Gusztáv és a felesége is a doktornő körzetéhez tartozott, a férfi azonban máshol kapott oltást. Mélyen elítéli Johanna cselekedetét / Fotó: Varga ImreGusztáv és a felesége is a doktornő körzetéhez tartozott, a férfi azonban máshol kapott oltást. Mélyen elítéli Johanna cselekedetét / Fotó: Varga Imre

Gusztáv mondandóját kollégája, Géza azzal egészítette ki, hogy a doktornő tette azért is érthetetlen, mert nem volt rászorulva a plusz pénzre.

– Szép nagy háza van, amelyben egyedül él. A fiai már kirepültek, a férje pedig, aki szintén orvos volt, meghalt – mesélte Géza.

A doktornő és asszisztense lakásán, illetve a rendelőben is kutatást tartottak a nyomozók. Több mint 3 millió forintot, 1000 eurót, regisztrációs nyilatkozatokat, oltási igazolásokat, oltóanyag-ampullákat, telefonokat és laptopokat, valamint két gépkocsit foglaltak le.

Úgy tudjuk: a kamuoltást kapó páciensek nem mind Jánoshalmaiak, az ország több pontjáról is érkeztek.

Géza nem érti, hogy a doktornőnek mi szüksége volt a feketén szerzett pénzre, hiszen Johanna jómódban élt szép házban / Fotó: Varga ImreGéza nem érti, hogy a doktornőnek mi szüksége volt a feketén szerzett pénzre, hiszen Johanna jómódban élt szép házban / Fotó: Varga Imre

Információink szerint Dr. J. Johanna segédje részletes beismerő vallomást tett, melyben elismerte: tisztában volt azzal, hogy főnöke a tilosban jár. Ha bebizonyosodik az orvos bűnössége, hosszú évekre is börtönbe kerülhet.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Soha ilyen olcsó nem volt az olaj az Ukrajna elleni orosz agresszió kezdete óta

Amióta Putyin csapatai február 24-én átlépték az ukrán határt, megindultak az olaj- és földgáz árak fölfelé. Pénteken viszont...

Porviharral hül vissza a levegő néhány C-fokot ma

Mivel a legtöbb helyen csontszárazak a talaj, a szél – főleg az Alföldön – könnyen felkaphatja port, de...

1000 ágyneműgarnitúra online

Megérett a hálószoba egy kis felújításra? Itt az idő új köntösbe öltöztetni mondjuk az ágyat? A jelenlegi textiliák már...

Izzik a levegő: Kína repülőkkel és hajókkal is átlépte a középvonalat, Tajvanon teljes a harckészültség – Japán aggódik

Újabb kínai harci repülőgépek és hadihajók lépték át péntek reggel a Tajvani-szorosnál húzódó „középvonalat” a sziget védelmi minisztériumának...
facebook