Home Szabadidő Bulvár Mihalik Enikő gyermeket vár, kislánya lesz – Karácsony Gergely munkatársához ment feleségül...

Mihalik Enikő gyermeket vár, kislánya lesz – Karácsony Gergely munkatársához ment feleségül a szupermodell

0
Mihalik Enikő, ahogy a vörös szőnyegről ismerjük / Fotó: Northfoto

Gyermeket vár Mihalik Enikő, a magyar szupermodell. Párjával, Dáviddal a tavalyi év elején egy partin ismerkedtek meg, azóta férj és feleség lettek, most pedig kiteljesedhet a család. Szűk körben megtartott covid-esküvőjükön Karácsony Gergely főpolgármester adta össze a szerelmes párt, a modell férje ugyanis fontos pozíciót tölt be a magyar fővárosban.

A Nők Lapjának mondta el Mihalik Enikő szerelmük történetét. Februárban egy közös ismerősük partiján ismerkedtek meg New Yorkban Dáviddal, akit egyébként már korábban kinézett magának, de azután a bizonyos buli után kiderült, működik közöttük a kémia.

Aztán jött a pandémia, New York – ahol éltek – lezárt, ők pedig úgy gondolták, legyen, fejest ugranak a kapcsolatba. A karantén időszakát együtt töltötték, utána meg már felesleges volt szétköltözni. Amikor a korlátozásokat feloldották, gyorsan hazajöttek mindketten, Budapesten pedig már közösen béreltek lakást.

Párja, Korányi Dávid nem más, mint Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója. Mihalik Enikő szerint felüdülés volt a más világból érkezett férfi az életében, hiszen eddig elsősorban csak a divatszakmában dolgozókkal találkozott, de Dávid teljesen más ember.

Közben össze is házasodtak, majd Enikő terhes lett, kislányt hord a szíve alatt. Mint a Nők lapjának fogalmazott, nem volt tervezett terhesség, de nem is lepődtek meg rajta, amikor kiderült, hogy várandós. Amikor meglátta a terhességi tesztet, óriási boldogság lett rajta úrrá, de persze, nagyon izgult, Dávid pedig a kanapén ülve nyugtatta, hogy minden rendben lesz.

Mihalik Enikő édesanya lesz / Fotó: Zsolnai Péter

A szupermodell tisztában van azzal, hogy megváltozik az élete a kisbaba érkeztével, de néhány dolgot már biztosan tud: a gyermek New Yorkban születik majd meg, sőt, a következő három évet is ott töltik, ingázva Budapest és Amerika között.

Mihalik Enikő azt mondta a lapnak, megismerkedésük után 11 hónappal kérte meg a kezét Dávid, akivel már túl vannak a szűk körű Covid-esküvőn, de persze, tartanak majd lagzit is a veszélyhelyzet elmúltával. Azt mondja, arra nagyon büszke, hogy Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere adta össze őket.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás