10.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Migránsbandák lepik el a népszerű parkot

Dátum:

Megosztás:

Újabb migránstábor nyílik a francia fővárosban: a párizsi városvezetés a híres Bois de Beulogne parkot szemelte ki a célra.

Az új tábor az újonnan érkezőket szállásolná el, valamint a Porte de la Chapelle-ből is ide szállítanák át az ideiglenes lakókat – közel 1500 migránst. Ott a központ már annyira zsúfolttá vált, hogy a városháza a tábor bezárása, és egy új, tágasabb területen elhelyezkedő központ megnyitása mellett döntött.

Így esett a választás a 16. kerületi parkra, amellyel a város vezetői azt is el szeretnék érni, hogy Párizs keleti és nyugati fele kiegyensúlyozottabban osztozzon a migránsok ellátásának terhén. Az ötlet támogatói szerint a nyugati oldalon fekvő Bois de Boulogne egyes részeit szinte alig használják a helyiek, ráadásul a park egész területére be van vezetve az áram és a víz, így kisebb erőfeszítéssel és áldozathozatallal lehetne létrehozni az újabb tábort.

A kerület lakói azonban nem így látják a dolgot:

Már eleve itt vannak a prostituáltak, este 6 óra után nem lehet kimenni a parkba. Ha még a migránsokat is idehozzák, hová fogunk menni? Évek óta Párizsban élek, és ellenzem ezt a tervet!

– mondta egy helyi férfi.

A lakosok csak abban reménykedhetnek, hogy a városháza az e héten esedékes szavazáson elutasítja a tervet – de erre kicsi az esély, miután Anne Hidalgo polgármester is jelezte, hogy szeretné megvalósítani az ötletet.

A Bois de Boulogne Párizs második legnagyobb területű parkja – a New York-i Central Park kétszeresét teszi ki. A botanikus kertnek is otthont adó parkban rendszeresen tartanak családi programokat, koncerteket és sporteseményeket, de éjszakánként a prostituáltak és futtatóik uralják a területet.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress / Martin Bureau – AFP

Fotó: AFP

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...