22.8 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Migránsbanda tartja rettegésben a magyarok egyik kedvenc helyét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az afgán fiatalokból álló migránsbanda hónapok óta komoly fejtörést okoz a Práternél boltokat üzemeltető tulajdonosoknak. Legutóbb egy 65 éves férfit vertek meg.

Áprilisban tiltották be a bécsi hatóságok a köztéri alkoholfogyasztást a Práternél. Erre azért volt szükség, mert rendkívül sok fiatal migráns és hajléktalan gyűlt ott össze, akik végül rendszerint egymást vagy a többi járókelőt inzultálták.

Az ottani üzletek tulajdonosai szerint azonban korántsem múlt el a veszély.

Legutóbb, e hét kedden egy vendéglő tulajdonosának apját verték meg afgán migránsok. A 65 éves férfi csak szerette volna meglátogatni fiát, a migránsbanda tagjai azonban belé kötöttek. Az áldozat fia azt meséli, hogy mindennaposak a környéken a hasonló esetek. A migránsok a drogbizniszüket próbálják úgy futtatni, hogy odamennek minden vendéghez és járókelőhöz megkérdezni, hogy nem akarnak-e kábítószert venni.

A 65 éves férfi azt mesélte a kedden történtekről, hogy ő teljesen békésen viselkedett, de ok nélkül zaklatni kezdték. Végül a szóváltás fordult át tettlegességgé, aminek vége egy orrtörés lett. A tettesek elmenekültek a helyszínről, az ügyben eljáró nyomozó szerint tudják, hogy kik az elkövetők, de még nem sikerült elfogni őket – írja az OE24.at.

Szabadságpárti politikusok azt követelik a baloldali fővárosi vezetéstől, hogy ne csak az utcán alkoholt fogyasztókkal, hanem a drogüzletben utazó migránsokkal szemben is a legkeményebben lépjenek fel.

Forrás: Ripost

Fotó: Twitter

 

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook