2.3 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Miért hallgat testvére rendőrségi ügyéről Curtis? Teljesen magába zárja fájdalmát a rapper

Dátum:

Megosztás:

Budapest – Magába zárja fájdalmát a Curtis, azaz Széki Attila, aki talán még mindig nem fogta fel, hogy örökre megváltozott az élete.

A rapper imádott testvérét, Lajost májusban tartóztatták le, a gyanú szerint köze lehet a tizenkét éve eltűnt Katzenbach Imre megöléséhez. A zenész az elmúlt, több mint egy hónapban szinte senkivel sem beszélt a történtekről, s bár próbált úgy viselkedni, mintha mi sem történt volna, érthető módon megviseli, hogy bátyja egy ilyen súlyos ügyben lett gyanúsított.

– Attila senkinek nem beszél a családját érintő ügyről, tudjuk, hogy megérintette, de minden barátja tiszteletben tartja az érzéseit, ezért nem kérdezősködünk, nem faggatjuk – súgta meg a Blikknek a rapper egyik barátja.

Curtis közeli barátai korábban elmondták lapunknak, hogy a zenész hisz fivére ártatlanságában, s szerinte mindössze egy hatalmas félreértésről lehet szó.

– Attilának nincsen kedve semmihez. Nem akar beszélni a történtekről és nem akar foglalkozni semmivel. Szinte minden napja ugyanúgy telik, szomorúan és egyhangúan – mondta akkor lapunknak a zenész egyik ismerőse, aki szerint Curtis bele is fogyott a megrázkódtatásba.

Sz. Lajost azzal gyanúsítják, hogy köze lehet Katzenbach halálához /Fotó: Varga Imre Sz. Lajost azzal gyanúsítják, hogy köze lehet Katzenbach halálához /Fotó: Varga Imre

Lapunk hiába kereste többször Curtist az ügyben, kategorikusan elzárkózik a nyilatkozástól, a telefonját nem veszi fel, s a közösségi oldalain sem utal arra, milyen nehéz időszakot él meg a Széki család. De vajon mi lehet ennek az oka?

– Elképzelhető, hogy nem akarja elhinni a testvéréről azt, amit a hatóságok állítanak, viszont ha a bizonyítékok a bűnössége mellett szólnak, akkor meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy a korábban a fivéréről kialakított kép mégsem tükrözi teljesen a valóságot – kezdte lapunknak dr. Baksa Balázs life coach. – Annak, hogy nem beszél a történtekről, az lehet az oka, hogy érzelmileg fel kell dolgoznia az elmúlt időszakot. Távol tartja magát a témától, nem akar bevonódni, az egész a gyászfolyamathoz hasonlít: egyfelől megjelenhet a tagadás, másfelől ilyenkor a korábban kialakított idealizált képet kell eltemetni. Az, hogy mikor szeretne beszélni róla, csak az ő döntése, a barátoknak, családnak ilyenkor elfogadó közeget kell biztosítaniuk, de nem szabad erőltetni a témát, főleg, hogy egy ilyen szélsőséges helyzetben az emberekbe vetett bizalma is megrendülhet annak, aki ilyet él át.

A volt futballista, Katzenbach Imre 12 éve tűnt el, csak a  holtteste került elő A volt futballista, Katzenbach Imre 12 éve tűnt el, csak a holtteste került elő

A rapper és családja még jobban összezárt Lajos letartóztatási óta, az egész Curtis édesanyját, Jutka mamát viselte meg a legjobban. Bár még évek telhetnek el az ítéletig, mi történne, ha Lajosról kiderülne, hogy valóban köze van Katzenbach eltűnéséhez?

– Rengeteg önismereti és kapcsolati munka szükséges ahhoz, hogy a kettejük közti bizalom vissza tudjon épülni. A testvéri kötelék igen erős, így reális esélye van annak, hogy az ember akkor sem fordít hátat a rokonának, ha bebizonyosodik a bűnössége – mondta a coach.

Szerettei és a munkája tartja benne a lelket

Curtis mindenben számíthat kedvesére, Juditra, valamint kisfia, Doncsi még akkor is mosolyt csal az arcára, amikor a legmélyebben van. Nemrég újra megindult koncertezés, a rapper pedig többször elmondta, hogy rengeteg erőt merít a közönség szeretetéből.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....