4.9 C
Budapest
2024. február. 22. csütörtök

Mi történt? Teljesen megbolondult Győzike? (A cikk videókat tartalmaz) Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Először egy ágyban hempergett Baukóval, amint az alábbi videóban is láthatjátok, aztán a TV-nézőknek jósolt! … Hmm ….

Győzike fetreng

A képsorokon jól látható, ahogy Baukó Éva teljes lendülettel ugrik az ágyba, ahol Győzike már ott hever.

https://www.facebook.com/VVEvaOfficial/videos/454488915074879/

Éva mindezt a közösségi oldalára tette fel, mégpedig abból az alkalomból, hogy a Való Villa hamarosan megnyitja kapuit a beköltözők előtt. Az épület már készen áll, sőt a háttérműsor két vezetője, Éva és Győző már ki is próbálhatta az egyik ágyat. A képek alapján egyébként a villa ebben a szezonban kissé sötét színezetet kapott, első ránézésre a falak mintha a csillagos eget idéznék, legalábbis ebben a helyiségben.

Győzike jósol

A vasárnap esti BeleValóVilág műsorában Győzike fogadta a nézőket, majd egy Padre nevezetű jós bőrébe bújt. Telefonálni is lehetett neki, és bármilyen kérdésre megadta a választ, na, de nem akárhogy.

Az első betelefonáló kérdése az volt, kit hív majd ki Csoki szerdán, illetve ki tér vissza a villába vasárnap. Győző ekkor – jós lévén – a jósgömbre tette a kezét, a teste remegni kezdett, majd azon nyomban kibökte a választ. Jóslata szerint Csoki Ginut hívja ki párbajra, aztán pedig 73%-17% lesz az állás Csoki javára. Nos, bárhogy is számoljuk, így nem jön össze a 100%.

Íme az elképesztő videó, amelyben Győzike, mint egy igazi jós, hablatyol össze-vissza:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/teljesen-megbolondult-gyozike/95mb7jf

Forrás: Blikk

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Reagáltak a titkosszolgálati vezetők Magyar Péter állításaira, Kocsis Máté is posztolt róla

A Diákhitel Központ volt vezetője nem találkozott a titkosszolgálatok képviselőivel – derült ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén. Összeült...

Ma este egy gyönyörű, romantikus dráma – Hét élet – videó

Gabriele Muccino felkavaró történetében valaki úgy akar megszabadulni az őt nyomasztó titoktól, hogy teljesen megváltoztatja hét idegen ember...

Életveszély az M1-esen: fantomdugó szedi áldozatait

Balesetek helyszínén gyakran megfigyelhető jelenségről írt az autópálya-kezelő. Az MKIF Zrt. hívta fel arra jelenségre fel az autósok figyelmét,...