15.2 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Mi történhetett? Szegedi Fecsó jegeli az esküvőt Beával

Dátum:

Megosztás:

A sikeres üzletember 2021 karácsonyán tette fel a nagy kérdést kedvesének, ám kiderült: Beát egyelőre nem vezeti oltár elé.

Szegedi Fecsó szerelme korábban lapunknak mesélte el a lánykérés részleteit, ami inkább volt vicces, mintsem romantikus. Az ünnepi asztalnál ülve számon kérte Fecsót, hogy mikor kap tőle gyűrűt, mire kedvese bement a másik szobába és egy gyűrűs dobozzal tért vissza. Bea a tavalyi viharos szakításuk után nem gondolta volna, hogy valaha is egy párt fognak alkotni. Persze miután lassan felocsúdott a meglepetésből, hezitálás nélkül igent mondott.

Akkor a Borsnak elmondta, már abban is megegyeztek, hol fognak örök hűséget fogadni egymásnak. Elárulta, titokban tartják meg a menyegzőt, s mivel nem vágynak nagy felhajtásra, az esküvőre szánt pénzt inkább utazásra fordítják.

„Úgy döntöttünk, hogy Las Vegasban fogunk összeházasodni” – jelentette ki akkor Bea, aki egyáltalán nem tartja fontosnak, hogy hivatalosan is házastársakká nyilvánítsák őket, igaz, kislányként szívesen álmodozott a nagy napról.

„Szerettem volna átélni azt, amiről minden lány álmodik: hogy gyönyörű menyasszonyi ruhában vezessen oltár elé a szerelmem” – hangsúlyozta.

Úgy tűnik, az elmúlt hónapokban sikerült összecsiszolódniuk és a kapcsolatuk továbbra is felhőtlen. Felmerül a kérdés, sor került-e már a titkos esküvőre? A Borsnak Fecsó beszélt erről.

– felelte Fecsó szűkszavúan, s egyelőre nem kívánt bővebben nyilatkoznia témában, így ennek okát továbbra is homály fedi.

 

Fotó: Instagram

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...