4.9 C
Budapest
2024. február. 22. csütörtök

Mi már évekel ezelőtt megírtuk, hogy így lesz! – Magyarországra költöznek a migránsok miatt a nyugat-európaiak..

Dátum:

Megosztás:

Sdatokat ismertetett Rétvári Bence..

Húsz és negyvenhét százalék közötti mértékben emelkedett az utóbbi években a migrációs nyomás miatt Nyugat-Európából Magyarországra áttelepülők száma – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a Szerbiába induló újabb magyar rendőri kontingens búcsúztatásán.

Rétvári Bence beszámolt arról, hogy a migrációs válság 2015-ös kezdete óta érezhető mértékben emelkedett azok száma, akik a Nyugat-Európában kialakult közállapotok miatt, illetve biztonságuk érdekében Magyarországra települnek át.

Belgiumból 47, Franciaországból húsz, Hollandiából 43, Németországból húsz, Spanyolországból negyven, Svájcból 28, Ausztriából 25, Olaszországból 45, Angliából 22 százalékkal többen „költöztek hazánkba az utóbbi években, mint 2015 előtt”

– részletezte.

Magyarországra ugyan fokozott veszélyt jelent az illegális bevándorlás, de itt nem fordulnak elő olyan, a migránsokhoz köthető erőszakos tömegjelenetek, zavargások, amelyek számos nyugat-európai nagyvárosra jellemzők, főképp szilveszter idején – emelte ki.

A Szerbiába induló egység tagjairól elmondta: fontos és egyre nehezebb feladat hárul rájuk, hiszen az ottani, illetve az osztrák társszervekkel együttműködve védik a fokozódó migrációs nyomástól Magyarországot és az Európai Uniót.

Az államtitkár nemrég a helyszínen tekintette meg a magyar rendőrök munkáját; erről elmondta, találkozott olyannal is, aki már a nyolcadik misszióját teljesítette. Tavaly csaknem négyszáz magyar vett részt a küldetésekben – tette hozzá.

Kitért arra is: sokan vannak, akik nem az illegális bevándorlás megfékezésében, hanem a szervezésében érdekeltek, ezért fogadták el Brüsszelben a migrációs paktumot, amely különféle kvóták alapján osztja szét a migránsokat az unió tagállamai között, akár a korábbi megállapodások figyelmen kívül hagyásával. Rétvári Bence szerint a júniusi európai parlamenti választásokon a korábbiaknál lényegesen többen szavaznak majd azokra a politikai erőkre, amelyek ellenzik a bevándorlást.

Kijelentette: a magyarok már több alkalommal egyértelműen elutasították a migrációt, erre pedig jelenleg is lehetőséget az újabb nemzeti konzultáció, amelyen január 17-ig lehet részt venni.

Tárgyi szöveg forrása

HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Reagáltak a titkosszolgálati vezetők Magyar Péter állításaira, Kocsis Máté is posztolt róla

A Diákhitel Központ volt vezetője nem találkozott a titkosszolgálatok képviselőivel – derült ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén. Összeült...

Ma este egy gyönyörű, romantikus dráma – Hét élet – videó

Gabriele Muccino felkavaró történetében valaki úgy akar megszabadulni az őt nyomasztó titoktól, hogy teljesen megváltoztatja hét idegen ember...

Életveszély az M1-esen: fantomdugó szedi áldozatait

Balesetek helyszínén gyakran megfigyelhető jelenségről írt az autópálya-kezelő. Az MKIF Zrt. hívta fel arra jelenségre fel az autósok figyelmét,...