15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Messze még a vége: Zelenszkij szerint hiába erős a hadseregük, a háború menetét nem tudják megfordítani

Dátum:

Megosztás:

Noha voltak nyertes csatái az ukrán hadseregnek, és képesek voltak az oroszokkal szemben előre törni, de Volodimir Zelenszkij szerint korai lenne kijelenteni, hogy a háború menetét meg tudták fordítani

Az ukrán elnök úgy látja, még egy darabig háborúban fognak állni Oroszországgal.

A vezető Ukrajna északkeleti részén tartózkodva jelentette ki, hogy a kormány háborús bűnökkel vádolta meg Oroszországot. A Reutersnek adott interjújában azt is elmondta, hogy az Oroszországgal immár hetedik hónapja tartó háború kimenetele azon múlik, hogy a külföldi fegyvereket gyorsan eljuttatják-e országába.

Az újonnan felszabadult északkeleti területek helyzetét a Bucsában történt véres borzalmakhoz hasonlította. Mint ismert, a Kijev melletti kisvárosban történtek miatt az orosz erőket a háború első szakaszában számos háborús bűn elkövetésével vádolták az ukránok. Moszkva tagadta a vádakat.

„A mai állapot szerint 450 halott van eltemetve (az északkeleti harkovi régióban). De vannak mások is, ,megkínzott emberek, egész családok bizonyos területeken” – mondta Zelenszkij.

Arra a kérdésre, hogy vannak-e bizonyítékok háborús bűnökre, azt mondta: „Minden ott van… Van néhány bizonyíték. Jelenleg is zajlanak az ukrán és nemzetközi értékelések, és nagyon fontos számunkra, hogy a világ felismerje ezt”. A Kreml egyelőre nem kommentálta Zelenszkij vádjait.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek