15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Mentőautó ütközött az Andrássy úton, többen megsérültek

Dátum:

Megosztás:

Hang- és fényjelzést is használó mentőautó ütközött egy autóval az Andrássy úton. Ketten könnyebben megsérültek.

Szirénázott

A személyautó a Szinyei Merse Pál utcán haladt, amikor a Kodály köröndhöz érve összeütközött a szirénázó mentőautóval – írja a Balesetinfo.

Ki mit látott?

A sofőr vélhetően nem látta és hallotta a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel érkező járművet. Ilyenkor a mentőautónak is figyelnie kell, még akkor is, amikor használja a jelzéseket.

Két sérült

A személyautóban ülő nő és a mentőápoló könnyebben sérült, őket kórházba vitték – mondta Méhes Dóra, az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Szolgálatának kommunikációs szervezője.

El tudott menni a bázisra

Úgy tudjuk, hogy a mentőautó bár megsérült “saját lábon” ment tovább, azaz nem volt nagy csattanás.

A Margit hídnál is

Összeütközött két személyautó Budapesten, az V. és a XIII. kerület határán, a Jászai Mari téren, a Margit hídról levezető szakaszon. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki.

Kőbányán

Összeütközött két személyautó Budapest X. kerületében, Kőbányán, a Száva utcában, a Basa utca kereszteződésének közelében. A balesethez mentőt is kértek.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben, lövés is dördült, túsztárgyalóval ment ki a TEK

Túszul ejtette a nőismerősét egy kábítószer hatása alatt álló férfi Budapesten, egy VII. kerületi lakásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság...

Elhunyt Roberto Messina, a Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek egyik visszatérő mellékszereplője – videó

90 éves korában érte a halál Floridában, Isten nyugosztalja! Videó Hirmagazin.eu

Rövidesen tisztázódhat egy fontos dolog a kegyelmi ügy kapcsán

Hamarosan lezárul a vizsgálat, mely azt hivatott kideríteni, hogyan kerülhetett bele a Kúriai Döntések című folyóiratba a kegyelmi...