Home Szabadidő Bulvár Menthetetlennek tűnik Harry herceg és Meghan Markle házassága

Menthetetlennek tűnik Harry herceg és Meghan Markle házassága

0
Harry herceg és felesége, Meghan Markle között súlyos problémák vannakFORRÁS: WIREIMAGE/2018 POOL/SAMIR HUSSEIN/POOL/SAMIR HUSSEIN

Egyre több jel utal arra, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága válságba került.

Már korábban is arról cikkeztek a brit lapok, hogy nő a feszültség a hercegi pár között.

Legutóbb egy ismerősük tálalt ki a problémáikról, most egy szakértő is elmondta a véleményét, hogy miért van alapos okuk azt feltételezni, hogy hamarosan válás lesz a vége.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a hercegi párhoz közelálló, bennfentes informátor, aki szerint valójában már nem találják a helyüket egymás mellett. A hercegi pár akkor rohanhatott vesztébe, amikor úgy döntöttek, hogy Amerikába költöznek és elhagyják a brit királyi udvart. Azóta Londonban sem látják őket szívesen, főleg Meghan Markle-t, de Amerikában sem találták meg a számításaikat. Legalábbis Harry herceg nem, ugyanis felesége mindenbizonnyal filmes karrierjét szeretné újra elindítani.

A sorozatos botrányaik, a királyi családdal folyamatos konfliktusaik sem segítettek abban, hogy ők egészséges házasságban éljenek. Harry herceg botránykönyve, a dokumentumfilm, melyben kitálalták a királyi udvar titkait csak rontották a megítélésüket.

Kinsey Schofield királyi család-szakértő véleménye szerint már elmúlt a nagy szerelem Markle és Harry herceg között, emiatt egyre több a súrlódás közöttük, már nem a közös célokért küzdenek. Sokan úgy gondolják, hogy az is problémát okozott, hogy botrányaik miatt sok szerződést és együttműködést visszamondtak, már sokan nem szeretnének a rossz hírnevű házaspárral együtt dolgozni. Markle-nek problémát jelenthet, hogy ez anyagilag is nagy visszaesést jelent, hiszen épp azért ment hozzá Harry herceghez, mert az anyagi biztonságot jelentette számára.

Azt hiszem, látni fogjuk, hogy Meghan továbbra is megpróbálja elszakítani magát Harry hercegtől… Nagyon nincs kedvére az a bélyeg, amit a herceg feleségeként sütnek most rá.

Meghan új ügynökkel dolgozik, aki megpróbálja majd megfordítani az egyre negatívabb megítélést. Úgy tűnik, az a cél, hogy Hollywoodba is bejuthasson” – mondta Schofield a DailyStarnak, aki úgy gondolja, a rengeteg közös kudarc ahhoz vezetett, hogy ők is csalódtak egymásban és még egy darabig nem fognak elválni, de jelenleg biztosan válságos a házasságuk.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle között súlyos problémák vannakFORRÁS: WIREIMAGE/2018 POOL/SAMIR HUSSEIN/POOL/SAMIR HUSSEIN

Forrás

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás