21.7 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Mennyibe kerül egy első randi?

Dátum:

Megosztás:

Egy felmérés szerint maximum 10 000 Ft-ba. Sem az előkészületekre, sem magára a randira nem költünk ennél többet. Az első alkalommal inkább a férfi fizessen – legalábbis a többség szerint, a legjobb választás pedig az elegánsabb öltözet.

Mennyibe kerül egy első randi?

De hogyan tovább egy jól sikerült találkozó után? A férfiak zöme nem tétovázik, még aznap ír partnerének. A Lovebox.hu friss kutatása rámutatott, hogy egyáltalán nem a pénz számít egy randevún, sokkal fontosabb, hogy önmagunkat adjuk és természetesen viselkedjünk. A felmérés szerint a férfiak 60%-a, a nőknek pedig 70%-a egyáltalán nem áldoz pénzt az előkészületekre. Összességében a válaszadók egyötöde mondta azt, hogy 5 000 Ft-ot, egytizede pedig azt, hogy 5 000 és 10 000 Ft közötti összeget hajlandó erre fordítani.

Felkészültél?

Ha beismerjük, ha nem, mindannyian készülünk egy randevú előtt, a friss felmérésből pedig most azt is megtudhatjuk, hogy hogyan. A megkérdezettek egyötöde megy fodrászhoz vagy kozmetikushoz egy randi előtt, ami azt jelenti, hogy minden harmadik nő és minden ötödik férfi látogat el valamilyen szépségszalonba. Majdnem minden tizedik online társkereső egy új ruhával is meglepi magát a találkozó előtt. Edzeni viszont nem szeretnek, mindössze a kitöltők 7%-a válaszolta, hogy elmegy konditerembe azért, hogy fittebbnek érezze magát. Ugyanígy a randit megelőző önsanyargató fogyókúra sem jellemző.

Ki fizet és mennyit?

Mennyibe kerül egy első randi?Még mindig áll, hogy az online társkereső nők több mint fele, a férfiaknak pedig közel 90%-a úgy gondolja, hogy inkább a férfi fizessen az első randevún. No de mennyi is az annyi? A Lovebox.hu friss kutatása rámutatott, hogy aki fizet, az általában 5 000 Ft-ot költ egy randira, legalábbis a felmérésben résztvevő férfiak 40%-a és a nők 71%-a szerint. A megkérdezettek 37%-a úgy véli, 10 000 Ft fölé nem megy egy-egy randi költsége, és csupán 2%-uk szerint kerül egy-egy randevú 20 000 Ft-nál is többe annak, aki állja.

Mit vegyek fel?

Arra a kérdésre, hogy ki milyen ruhát visel általában egy randin, csupán a válaszadók egytizede mondta, hogy fel mer venni valami vagány és érdekes ruhát. A férfiak 40%-a úgy gondolja, hogy a hétköznapi és az elegáns viselet egyaránt nyerő lehet, a nők viszont egyértelműen (58%) úgy érzik, hogy egy első randihoz csinosabb, elegánsabb viselet illik. Minden harmadik nő szerint a hétköznapi öltözék a legjobb választás, és ezt a fővárosiak is kifejezetten (41%) előnyben részesítik.

Hogyan tovább?

Érdekes, hogy az online társkeresők 94%-a úgy gondolja, hogy ha jól alakult egy találkozó, nem vár a másikra, hogy újra kapcsolatba lépjenek. Sőt, egy-egy jó randi után a férfiak zöme (68%) még aznap kezdeményez, és ír a randipartnerének. Majdnem minden ötödik férfi azonban mindig vár 1-2 napot, mielőtt újra felkeresné a másikat. A felmérésből az is kiderült, hogy a nők 47%-a nem hagyja annyiban, ha nem írnak neki. A férfiaknál ez a szám 3%, ami azt mutatja, hogy ők inkább elkerülik a konfliktust vagy a konfrontációt, és többnyire csendben eltűnnek a ködben, ha nem keresik őket.

 

forrás: anna.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Chris Hemsworth, Daniel Brühl – Hajsza a győzelemért – A F1 rajongóinak – videó

Niki Lauda életének egy szakaszát mutatja be ez a rendkívül izgalmas film! 1976 - a Forma 1 aranykora, a...

Utazás a függöny mögé!

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi...

Ez a cikk mekkora baromság?! .. De ha nincs igazunk, írjátok meg! .. (Változtatás nélkül közöljük!)

AJAJ! TÓTH ANDI ÚJRA SZAKÍTOTT? „ELEGEM LETT. EGYIKŐNK SEM ENGEDETT” Heves vitáról számolt be Tóth Andi, különalvás lett a...

NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA: A béke tüzei is lesznek a magyar a tüzek az egész világon..

Ma este, budapesti idő szerint 20:23-kor gyúlnak meg világszerte az Összetartozásunk Tüzei, amelyek idén a béke tüzei is...