26.9 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Menedzsere semmizte ki Király Lindát: neki köszönheti, hogy nem lett világsztár

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A világsiker küszöbén állt az énekesnő, az ügynöke viszont átvágta, így elesett attól, hogy világsztár legyen.

Király Linda a mai napig nem tudja feldolgozni a szörnyű eseményeket. Ha nem azt a pénzsóvár, jónevű ügyvédet fogadja fel, aki később átvágta, valószínűleg már egy lapon emlegetnék a nevét Amy Winehouse-szal.

Lindára felfigyelt a Universal kiadó, maghallgatták, majd egy öt lemezre szóló exkluzív szerződést azonnal fel is ajánlottak a gyönyörű hangú énekesnőnek. Linda belekerült a popipar sűrűjébe, turnézott Amerika-szerte, keményen dolgozott a siker reményében. Ám míg Linda dolgozott és karrierjére koncentrált, menedzsere elherdálta a Universal Lindába invesztált millióit, saját jólétére költötte a sok pénzt. Amikor Linda rájött erre, már késő volt, a stúdiónál számon is kérték őt.

– Lassan leesett a tantusz, hogy a menedzsmentem valamit kavarhatott. Kiderült, hogy iszonyúan átvágtak. Elsikkasztották a Universal egész előlegét, a dalok promóciójára már egy fillér sem maradt – mesélte Linda A Király család című riportkönyvben.

Az énekesnő tehát rájött, hogy a pénzt, amit promócióra kellett volna fordítani, az ügynöke elsikkasztotta. Ezek után Linda csak nagyon nehezen tudott megszabadulni a menedzserétől, akivel 15 évre írtak alá egy szerződést. Lindát a menedzsmentje nem engedte átigazolni másik kiadóhoz sem, így az énekesnő inkább maga mögött hagyta New Yorkot.

(Ripost)

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Jöhet a rák elleni, személyre szabott védőoltások kora

A vírusvektoron alapuló vakcinához a beoltandó személy saját DNS-éből vesznek mintát. Nyaki és feji ráktípusokban szenvedő páciensek kaphatják meg...

Egyszerű palackcsapda szúnyogok, legyek és darazsak ellen

A rovarcsapda elkészítése: vágjunk ketté egy PET palackot. Az alsó felébe töltsünk 2 dl vizet, 5 dkg barna...

A vízvezeték-rendszer felmérése – elkerülhet-e ingatlanvásárlás után?

Mikor új ingatlant vásárolunk, a beköltözés esetén érdemes meggyőződnünk a vízvezeték-rendszer megfelelő működőséről. Sokak számára ez viszont pusztán abból...

81 éves Kovács P. József, a Magyar Televízió legendás bemondója.. Isten éltesse! – videó

Kovács P. József számára fájdalmas volt, hogy a kétezres évek elején véget ért a szakmai pályafutása, de mivel...
facebook