26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Mélyütés Gyárfásnak: hadba szállt ellene az első rangos sportvezető is

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Már nem csak az úszó­sztá­rok tá­mad­ják a szö­vet­ség ve­zé­rét. Po­li­ti­kai szin­ten is jegy­zett szak­em­ber állt ki Hosszú Ka­tin­káék mel­lett.

Jelentős erősítést kaptak a honi úszószövetség diktatórikus módszerei ellen “lázadó” magyar úszósztárok. Nem is akárhonnan: immár nem a sportolók és közvetlen környezetük tájáról, hanem politikai szinten is jegyzett vezetőtől. Igaz, az újonnan hadba szállt Czene Attila számára sem ismeretlen a közeg. Atlantában olimpiai bajnok úszóként is lehetnek tapasztalatai a Gyárfás Tamás vezette szövetség működéséről.

Mélyütés Gyárfásnak: hadba szállt ellene az első rangos sportvezető is
Nem tűnik őszintének Czene (jobbra) mosolya
Fotó: MTI

Korábbi sportért felelős államtitkárként a 42 éves sportvezető is tehetett volna a most felemlegetett visszásságok ellen. Mindenesetre most, immár a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökeként Czene is határozottan Gyárfással szemben foglalt állást.


A Lokálnak elmondta:régebben neki is volt vitája Gyárfással,aki szerinte egészségtelenül “az elmúlt majd két és fél évtizedben gyökeret vert az elnöki székben”.

“A szövetség úgy tesz, mintha kegyet gyakorolna a felkészüléshez szükséges pénzek osztogatása során.Az állami támogatások révén jórészt közpénzekről van szó, melyek felhasználásáról egyrészt egy szakmai grémiumnak kellene határoznia, de jelenleg másféle szempontok érvényesülnek. Másrészt viszont ne a sportoló döntse el, ki és mikor mondjon le, az a közgyűlés feladata, ott kell eldönteni, jól vagy rosszul látta-e el feladatait az elnök”

– fogalmazott Czene Attila.

Diktatúra van a szövetségben, és ez már a mi időnkben is így volt. Sokan egzisztenciájukat féltve nem mernek vagy nem akarnak megszólalni az alig leplezett fenyegetések miatt.

“A jelenlegi helyzet senkinek sem jó, és ezen így vagy úgy, de változtatni kell.”

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...