1.2 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Megvolt az idei MTV VMA díjátadója, szokásos módon különös szettekkel és viselkedéssel: MGK és Megan Fox középiskolások módjára nyalták-falták egymást – videók (18+)

Dátum:

Megosztás:

A vörös szőnyegen mindenki megtalálhatta a maga kedvenc outfitjét, valószínűleg sokan voksoltak volna Megan Fox átlátszó vagy JLo bugyi nélküli öltözékére, de azért az énekesnőnek is volt bőven versenytársa.

Ha azonban eltekintünk a ruhakölteményektől, más érdekesség is történt a színpadon kívül. Nem sok híja volt például annak, hogy Conor McGregor behúzzon egyet Machine Gun Kellynek, bár a TMZ szerint voltaképp a nagy semmin sikerült összerúgniuk a port.

A lap informátorai szerint a harcművész köszönt az énekesnek, és megkérdezte, hogy lőnek-e egy közös fotót. Machine Gun Kelly erre állítólag nemmel felelt. Ezt McGregor állítólag vagy nem hallotta, vagy annyira felbosszantotta, hogy

AGRESSZÍVAN MEGINDULT MGK FELÉ, AKINEK A TESTŐRE ELLÖKTE ŐT. A HARCMŰVÉSZ ETTŐL ELBOTLOTT, ELEJTETTE A SÉTABOTJÁT ÉS KILOCSOLTA AZ ITALA NAGY RÉSZÉT. MIUTÁN ÖSSZESZEDTE MAGÁT, A BESZÁMOLÓK SZERINT AZ ÉNEKESRE ÉS MEGAN FOXRA ÖNTÖTTE A MARADÉK WHISKYT.

Ezen a ponton már McGregor emberei is segítettek megakadályozni az esetleges összecsapást, így a sértődött felek más-más irányba voltak kénytelenek továbbmenni.

Hogy valójában mi miatt szólalkoztak össze, nem tudni, hiszen nem ismert semmilyen nyilvános ellentét a felek között. Az Entertainment Tonight riportere meg is kérdezte McGregort, aki úgy tett, mint aki nem tud semmiről.

Abszolút semmi nem történt. Csak megjelentem, nem is ismerem a tagot. Csak igazi harcosokkal verekszem, nem ütök meg ilyen kis virslicsávókat. Nem ismerem, nem tudok róla semmit, csak hogy Megan Foxszal van

– hadarta McGregor.

A harcművész egyébként még nem százszázalékos, legutóbbi meccsén ugyanis nagyon csúnya sérülést szerzett.

Annyira azonban már jól van, hogy ha esetleg MGK közelébe került volna, meglehet, hogy olyan sérüléseket okoz neki, ami az énekest kórházba, őt pedig a rendőrségre repítette volna a vörös szőnyegről.

Machine Gun Kelly és Megan Fox egyébként felettébb kellemetlenül viselkedtek, amikor az Entertainment Tonight riportere elcsípte őket. Amikor például megkérdezte a színésznőt, mi indokolta a ruhaválasztását, mindössze annyit felelt neki foghegyről:

Azt mondta (Machine Gun Kelly – a szerk.), hogy ma meztelennek kell lennem. Én pedig azt mondtam, amit csak akarsz, apuci. Amit csak apuci akar!

Ezután Megan félredobta a haját, és már ment is volna tovább, de a riporter megkérdezte, büszke-e a szerelmére.

Erre azt felelte, nagyon, mire MGK máris nyakon csókolta. Az enyelgés közben a riporter próbálta oldani a hangulatot, és azt a kérdést tette fel, hogy Megan megjelenik-e majd még az énekes videoklipjeiben, mire azt felelte:

Igen, más ribancok nem szerepelhetnek a klipjeiben. Vagy a királynő, vagy senki

– hangzott a nagyvonalú válasz, mire a páros rögtönzött nyelvnyalogatásba kezdett, így a riporter inkább rájuk hagyta a dolgot.

Mindkét különös interjú az alábbi videóban látható.

 index

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...