26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Megviseli a koronavírus Lagzi Lajcsit: nagyon félti tüdőbeteg feleségét, otthonról is elköltözött..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Koronavírusos Galambos Lajcsi (59)! A zenész legalábbis erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon, ahol több éve húzódó ügyét tárgyalják 30 milliós közüzemi csalás és vesztegetés vádja miatt.

Galambos Lajcsi tegnap reggel nem jelent meg bírósági tárgyalásán, akkor derült ki, hogy pozitív a vírustesztje/ Fotó: Pozsonyi Zita

Galambos Lajcsi tegnap reggel nem jelent meg bírósági tárgyalásán, akkor derült ki, hogy pozitív a vírustesztje/ Fotó: Pozsonyi Zita

A mulatószenész korábban elmondta, nagyon tart a fertőzéstől, ezért meglehetősen bosszús lett tavaly ősszel, amikor kiderült, perében az egyik vádlott édesapja koronavírusos volt, így megnyílt az esélye a betegség terjedésének – hiszen Lajcsinak és gyengélkedő feleségének, Boglárkának is részt kellett vennie a tárgyaláson. Akkor megúszta a betegséget Lajcsi, ám most lerobbant, a gyorstesztje pedig pozitív lett.

– Nagyon megijedtem, amikor tapasztaltam magamon a tüneteket. Először hőemelkedésem volt, majd lázam, zsibbadtak a végtagjaim, ezek utaltak a betegségre. Gyorstesztet végeztettem, amelynek vasárnap érkezett meg az eredménye: pozitív lett. Azóta már végeztek rajtam egy PCR-tesztet is, annak az eredményét még várjuk – mesélte a Blikknek Lajcsi, aki már évek óta küzd a bíróságon, ám igazának bizonyításában több alkalommal hátráltatta már betegség vagy rosszullét.

A lelkiállapotán nem javít, hogy az egészsége mellett a családjáért is aggódik.

– Megviseli ügyfelemet a betegség, s nem könnyíti meg a helyzetét, hogy a feleségéért, Boglárkáért is aggódhat – mondta lapunknak Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián. – Őt is félti, hiszen különösen veszélyeztetett, tüdőbeteg, ha elkapná a vírust, az életveszélyes lenne.

A zenész ezért a biztonság kedvéért elhagyta a mocsai birtokot, legalább addig, amíg a PCR-teszt eredményét meg nem kapja.

– A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket – fogalmazott Lajcsi, aki nem először áldhatja, hogy elég nagy a családi otthon: tavaly szeptemberben a fia, István (19) fertőződött meg, de őt is sikerült elkülöníteni.

– Elég nagy a házunk, Istvánkának külön lakrésze van, saját bejárattal. A rendőrök arra ragasztották a hatósági figyelmeztetést és többször ellenőrizték – nyilatkozta akkor lapunknak Lajcsi.

Mindig történt vele valami

Nem először akadályozza Lajcsit egészségi probléma a pere során. 2019 tavaszán a zenész attól lett rosszul a tárgyalóteremben, amikor a bíró felsorolta a felesége elleni vádakat, majd májusban már a tárgyalóteremig sem jutott el, a mosdóban esett össze. Infarktus gyanújával szállította kórházba a mentő. Szeptemberben úgy tűnt, véget érhet a kálváriája, megegyezhet a hatósággal, ám a megállapodás nem jött létre. Ehelyett kiderült, hogy a tárgyalás résztvevői közé is begyűrűzött a koronavírus, ami szintén alaposan felbőszítette Galambos Lajost.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...