16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóMegverte a buszsofőr segítségére siető utast - videó

Megverte a buszsofőr segítségére siető utast – videó

Budapesti, kőbányai rendőreink kérik, jelentkezzen, aki felismeri a felvételen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1989/2021. bűnügyi számon garázdaság vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. szeptember 8-án éjjel fél 1 körül egy férfi a X. kerületi Örs vezér terén felszállt egy éjszakai buszra, de nem volt nála apró, ezért nem tudott jegyet venni. A buszsofőr felszólította, hogy szálljon le, emiatt szóváltás alakult ki közöttük. A sofőr segítségére sietett egy utas, akit a férfi lerángatott a buszról, majd megütötte és megrúgta őt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work