12.8 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekKülföldMegvannak az 5G első áldozatai

Megvannak az 5G első áldozatai

A svájci Illusztre Magazin egy cikket közölt, melyből kiderült, hogy azokon a településeken, ahol az 5G-t telepítették, azaz az antennákat felállították, az emberek hirtelen megbetegedtek..

Elöljáróban azonban el kell mondanunk az alábbiakat:

A Nemzeti- Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) fokozott hangsúlyt helyez arra, hogy a tevékenységét érintő területekről tudományosan helytálló információk jelenjenek meg. Az 5G egészségügyi hatásaival kapcsolatban több, általa támogatott cikkben is tájékoztatta a közvéleményt, figyelmükbe ajánljuk ezeket cikkük árnyalásához.

–       A Napi.hu „Nem az 5G, hanem az álhírek veszélyesek” című részletes írása a technológia körüli tévhiteket cáfolva járta körül a témát, érintve a WHO, a SCHEER és az amerikai National Cancer Institute kutatásait is:

https://www.napi.hu/tech/nem-az-5g-hanem-az-alhirek-veszelyesek.680840.html

–       A Forbes.hu oldalán is jelent meg ilyen írás, itt az NMHH válaszol részben, és több olyan kérdést is körbejár, amelyre a cikkükben is kitérnek:

https://forbes.hu/extra/5g/#internetPiac

–       Az elektromágneses sugárzás hatásairól az NMHH oldalán is megtalálható egy szakmai összefoglaló:

http://emirpub-prod.nmhh.hu/pubrendszer-web/eszmog/sugarzas.jhtml

–       Az NMHH-tól függetlenül többek között az Index.hu is tárgyalta a témát „Nem, az 5G-től sem fogunk mind meghalni” című írásában, amit szintén ajánlunk figyelmükbe:

https://index.hu/techtud/2019/02/26/nem_az_5g_sem_okoz_rakot/

Az elektroszmog miatti aggodalmak tisztázása céljából is az NMHH ingyenes elektroszmogmérő szolgáltatást kínál. Az igénykérő lapot a honlapról tölthetik le, a részletekről itt lehet tájékozódni:

http://nmhh.hu/szakmai-erdekeltek/hirkozles-felugyelet/elektroszmog

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy a cikk, feltételezéseket tartalmaz, mint az eredtei cikk is. A cikkben közölt infromációkhoz elengedhetetlenül szükséges a Nemzeti- Média és Hírközlési Hatóság fenti kiegészítő információja. (szerk.)

—————————————————————————————————————————————————

Többen elmondják, úgy érzik magukat, mintha egy mikrohullámú sütőben lennének. Állandó fülzúgást éreznek, nem tudnak aludni, rossz a közérzetük, az 5G átjárja a testüket.

5G

https://www.illustre.ch/magazine/5g-sentons-cobayes

Neves pszichoterapeuta szakembereket kérdeztek meg az ottani szakértők, akik az ügy kivizsgálásával lettek megbízva.

Konkrét végkövetkeztetés levonása nélkül, jellemzően az 5G hálózat természetes sajátosságaira, az 5G olyan erős sugárzást valósít meg, melynek következtében – lehetséges –, az élőlények sejtjei sérülhetnek.

Az emberek elköltöznek otthonaikból, és olyan élőhelyet keresnek, ahol az 5G nélkül lehet élni.

A különféle antennák pontos elhelyezkedése a svájci területen:

www.bakom.admin.ch/bakom/fr/pagedaccueil/frequences-et-antennes/location-des-stationsemettrices.html

Egy orvos azt állítja, hogy: „katasztrófát kockáztatunk”!

Bertrand Buchs orvos és a PDC képviselője moratóriumot terjesztett elő Genfben az 5G-re. Bejelentette a riasztást!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work