-0.5 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Megvadult egy férfi Kecskeméten: kalapáccsal támadt egy, a gyermekeivel bölcsibe tartó apára

Dátum:

Megosztás:

Hiába próbálta lebeszélni, hogy ne ütlegelje az ablaküveget az idegen fiatal férfi, végül az apuka húzta a rövidebbet. A kecskeméti családapa épp a gyermekeit vitte a helyi bölcsibe, amikor a 20 éves fiatal felfegyverkezve támadt rá kedden.

A rendőrség közleménye szerint, bölcsődébe és iskolába tartott gyerekeivel egy kecskeméti férfi kedd reggel, amikor kocsival elhaladtak egy ház mellett, melynek az utcafronti ablakának üvegét kalapáccsal püfölte egy ember.

Az apuka megállt és megkérte az ismeretlent, hogy fejezze be a rongálást. Ám a felszólított ettől bedühödött és megindult agresszívan a férfi felé, aki úgy döntött, jobb lesz, ha mielőbb kereket old. Beszállt a kocsiba és gázt adott, csakhogy az idegen gyorsabb volt, majd amikor utolérte, rávágott egyet az autó szélvédőjére a kezében lévő szerszámmal.

A legfrissebb hírek itt!

Az ablaküveg meg is repedt, amit nem hagyott szó nélkül a tulajdonosa, megállt és felelősségre vonta a károkozót. Ettől még agresszívabbá vált a férfi és megcélozta vitapartnerét a szerszámával, aki habár még időben el tudott lépni, a vállán megsérült. A bántalmazottnak volt annyi lélekjelenléte, hogy elvegye a kalapácsot a férfitól, és értesítse a rendőröket.

Közölték azt is, hogy a vármegyeszékhely járőrei pillanatok alatt kiérkeztek a helyszínre és előállították a bántalmazót. A 20 éves helybélit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság, rongálás, könnyű testi sértés és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt A férfi beismerő vallomást tett és arról is beszámolt, hogy azért kalapálta kora reggel az egyébként idős szomszédjának az ablakát, mert zokon vette, hogy nem szokott neki köszönni az asszony. Sőt, az előző napon már a virágait is kitépte, csakhogy ez nem volt számára elégtétel. A rendőrök kezdeményezik a garázda férfi letartóztatását – írta szerdán a rendőrség a police.hu oldalon.

Nyitókép: Illusztráció, wikipedia

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...