6.3 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Megtudtuk, mit gondol Palik László Marsi Anikó új szerelméről: ez az igazság

Dátum:

Megosztás:

Marsi Anikó egyre több időt tölt új párjával, Gáborral, s a gyermekei is annyira megkedvelték a férfit, hogy szinte minden programot négyesben töltenek. Nem csoda hát, hogy Anikó minél hamarabb be akarta mutatni új párját gyermekei édesapjának, Palik Lászlónak is.

Marsi Anikó egyre boldogabb új párjával Gáborral, akivel nem olyan régen egy születésnapi buliban is megjelent, sőt, a barátainak is bemutatta a férfit. Szulák Andrea gyermekének édesapja, akinek Agócs Judit színésznőtől is van egy gyermeke, már-már családtagnak számít Marsiéknál. A műsorvezető gyermekei is egyre több időt töltenek édesanyjuk új párjával, sőt, nem olyan régen még Horvátországban is együtt nyaraltak négyesben, ahová a család kutyáját, Ropit is magukkal vitték.

Marsi Anikó és Gábor szülinapi buliba mentek együtt / Fotó: Blikk Marsi Anikó és Gábor szülinapi buliba mentek együtt / Fotó: Blikk

Bombaként robbant a hír még június elején, amikor a Blikk megtudta, hogy a Dominikáról visszatérő Palik László nem költözött vissza a családi otthonba. Az Exatlon műsorvezetője – bár maradva gyermekei közelében – 16 évnyi házasság után úgy döntött, nem haza, hanem egy budai társasházban bérelt lakásba költözik.

Azóta már az sem titok, hogy a tévés műsorvezetők úgy döntöttek, külön utakon folytatják, sőt, azóta mindketten rátaláltak a boldogságra egy másik ember oldalán.

Bár az 59 éves Palik Lászlóról továbbra sem tudni biztosan, valóban gyengéd érzelmek fűzik-e az egykori Exatlon-játékoshoz Cservenák Alexandrához, vagy talán egy másik hölgy mellett horgonyzott le, mindenesetre tudvalevő, hogy már ő is más mellett keresi a boldogságot.

Nem csoda hát, hogy Marsi Anikó úgy döntött, minél előbb bemutatja egymásnak a két férfit, hiszen nincsen már mit titkolnia gyermekei édesapja előtt.

Lapunk informátora úgy tudja, Gábort egy családi nyaralás alkalmával mutatta be Anikó Paliknak, aki szimpatikusnak találta a férfit, sőt, még hosszasan beszélgetett is vele. Mivel közös gyermekeik is egyre több időt töltenek a Tények műsorvezetőjének új párjával, ezért elkerülhetetlen volt a találkozás, hiszen Vince és Vilmos is egyre többet meséltek az édesapjuknak az új férfiról.

„Anikó és Laci továbbra is a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a fiúkat, akik rengeteget látják az édesapjukat. Laci sokat van velük, igyekszik annyi időt tölteni a gyermekeivel, amennyit csak tud, de a gyerekek továbbra is Anikóval laknak, ahol Gábor egyre gyakoribb vendég”

– mondta a barát, majd elmesélte azt is, hogy Palik László már találkozott Anikó új választottjával az őssejtszállítással foglalkozó Gáborral, sőt, nagyon szimpatikusnak találta a férfit.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...