15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

„Megtiszteltetés volt veled szolgálni, Pista bácsi” – Pista bácsi 35 évnyi munkáját megható percekkel köszönték meg tűzoltó társai.. – képek, videó

Dátum:

Megosztás:

Sorfalat állva tisztelegtek Pista bácsi előtt a tűzoltótársai..

Belekönnyezett és autója volánjára borult a meghatódottságtól egy budapesti tűzoltó, miután mind a három szolgálati csoportból egyszerre tisztelegtek előtte. Szerencsés István, a tűzoltók Pista bácsija 35 év után ment nyugdíjba, bajtársai pedig megható percekkel ajándékozták meg az alkalomból.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán osztotta meg a nem mindennapi jelenetsort. A 60 éves Pista bácsi több ezer bevetéssel a háta mögött adta át a stafétát.

– Megtiszteltetés volt Veled szolgálni, Pista bácsi!

A név kötelez. Szerencsés István tűzoltó főtörzszászlós, a VIII. kerületi hivatásos tűzoltó-parancsnokság „A” szolgálati csoportjának gépjárművezetője 35 év szolgálat után, több ezer bevetéssel a háta mögött nyugállományba vonult.

Mindenki ezt olvassa most!

Kollégái felnéznek rá, tisztelik és szeretik, szakmai tapasztalata kétségbevonhatatlan. A megható búcsú során mindhárom szolgálati csoport tűzoltói elköszöntek tőle.

Mi is szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egy ilyen kitartó, tisztaszívű ember szolgált közöttünk.

Jó egészséget és boldog nyugdíjas éveket kívánunk! – írta a katasztrófavédelem szombat délutáni Facebook-bejegyzésében.

Az utolsó napján az egyik tűzoltó hangosbemondón búcsúzott Pisti bácsitól, majd a többi tűzoltóval együtt sorfalat állt, és egyenként köszönték meg neki a hosszú éveket.

Mindenki ezt olvassa most!

A közel négy perces videón látszik, hogy nemcsak Pista bácsi, hanem társai is megkönnyezték a nyugdíjba vonulását.

A felvételt itt tudjátok megtekinteni

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben, lövés is dördült, túsztárgyalóval ment ki a TEK

Túszul ejtette a nőismerősét egy kábítószer hatása alatt álló férfi Budapesten, egy VII. kerületi lakásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság...

Elhunyt Roberto Messina, a Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek egyik visszatérő mellékszereplője – videó

90 éves korában érte a halál Floridában, Isten nyugosztalja! Videó Hirmagazin.eu

Rövidesen tisztázódhat egy fontos dolog a kegyelmi ügy kapcsán

Hamarosan lezárul a vizsgálat, mely azt hivatott kideríteni, hogyan kerülhetett bele a Kúriai Döntések című folyóiratba a kegyelmi...