7.1 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Megtaláltuk, ő Medveczky Ilona 104 éves anyja

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A táncművésznő a Riposttal együtt köszöntötte születésnapján az idős asszonyt.

Medveczky Ilona mindig is megválogatta, hogy kiket enged közel magához, az évek során megtanulta, hogy kevés emberben bízhat. Van viszont egy 104 éves asszony, akit azonnal a szívébe fogadott. Annyira megszerette Ilona nénit, hogy az édesanyjaként tekint rá. A Ripost a születésnapján köszöntötte az idős asszonyt, aki boldogan mesélte el megismerkedésük történetét.

A táncművésznő 48 éves volt, amikor elvesztette édesanyját. Azóta egy nő sem tudott igazán közel kerülni a szívéhez, egészen addig, amíg  évekkel ezelőtt meg nem ismerte Ilona nénit, akire ma már fogadott anyukájaként tekint. A művésznőt a véletlen sodorta össze az idős asszonnyal, aki hétfőn ünnepelte 104. születésnapját!

“Ötvenöt éve élek ezen a környéken. Feltűnt, hogy augusztus 18-án, Ilona-napon minden évben virágot akasztottak a kertkapu kilincsére. Különösebben nem foglalkoztam a dologgal, gondoltam, biztos egy hódolóm, de azért persze ott motoszkált bennem a kíváncsiság, hogy ki lehet. Egyik nap aztán sikerült lebuktatnom Attilát, aki velem egykorú. Megismerkedtünk, azóta rengeteget segít nekem a kerti munkákban. Az ő édesanyja Ilona, akit nagyon megszerettem. Úgy vág az esze, mint a borotva. Egészen elképesztő!”

– kezdte a Ripot-nak a táncművésznő, aki miután megtudta, hogy az idén 104 éves néni rajong érte, maga ajánlotta fel, hogy meglátogatja. Először egy kórházban találkoztak. Ilona néni akkor azért feküdt bent, mert elesett és combnyaktörést szenvedett.

“Máig élénken él bennem az első találkozásunk, Ilona pedig azóta a lányaként tekint rám. Neki két fia van, de mindig is szeretett volna egy kislányt, így még szebb, hogy találkoztunk. Ő az én pótanyukám, amikor kórházban volt, akkor is gyakran meglátogattam. Az egész folyosó összegyűlt, hogy hallgassa a történeteit, fantasztikus, ahogy mesél” – áradozott Medveczky, aki csak maminak hívja az idős asszonyt.

Bár Ilona néni sokszor olyan gyengének érzi magát, hogy az ágyból sem tud felkelni, a születésnapjára minden erejét összeszedte, még ki is öltözött.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk tegnap így köszöntötte fel a magyarokat: Áldott adventet kívánok! ..

Áldott adventet kívánok! - írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.  

2022-es katari FIFA-vikágbajnokság – események, összefoglaló

Itt tudod áttekinteni, mi történt ediig, és mi következik ezután! Google Hirmagazin.eu

Vészjósló az oroszok válasza az EU-s olajársapkára

Oroszország csak olyan országoknak fog kőolajat eladni, amelyek piaci körülmények között működnek együtt vele. Oroszország csak olyan országoknak fog...

Legfontosabb bűnügyi-, baleseti hírek – összefoglaló

Ismét eltűnt két gyermek, Harkály Beáta Alexandra és Horváth Szilveszter. Aki látta őket, hívja a 112-t, vagy bármelyik...