10.9 C
Budapest
2024. február. 26. hétfő

Megtalálták Diana hercegnő magyar hivatalos hasonmását

Dátum:

Megosztás:

Néhány hónappal ezelőtt több nemzetközi ügynökség is hivatalos Diana-hasonmássá választotta a korábban Kunszentmiklóson, ma már Gyulán élő Képli Barbarát. Az énekléssel is foglalkozó hölgy megtisztelőnek tartja, hogy nagyon sokan látják a hasonlóságát a hozzá lelki értelemben is közel álló 1997-ben tragikus körülményel között elhunyt hercegnővel.

Ha szeretnél vele jobban megismerkedni, az alkotásaival, a művészetésevel, itt megtalálod és akár, fel is tudod venni vele a kapcsolatot!

Post

Nagyon szépen köszönjük kedves Barbara, a mi olvasóinknak is nagy öröm ez a hír!

Barbara karrierje a véletlen útján indult el és kezdett felfelé ívelni. Valaki egyszer felhíta a figyelmét arra, hogy nagyon hasonlít a néhai Diana hercegnőre. Barbara ezt elmondta barátainak, akik akkor már máshogy nézve igazolták az énekesnő állításait.

Képli Barbara ismerősei segítségével több külföldi hasonmásügynökségnek is elküldte fényképeit, illetve önéletrajzát, amelyek alapján ki is választották, így ma már hivatalosan is Diana-hasonmás. Mindez feladatokat, felkéréseket hozhat majd számára, különböző rendezvényekre, jótékonysági programokra, születésnapokra, partikra invitálhatják meg. Felkérések esetén énekelni is szeretne, mivel a zene nagyon közel áll hozzá, amihez meg is van a képzettsége.

Képli Barbara zeneiskolát végzett, majd 2003-ban csatlakozott Kunszentmiklóson egy fúvós zenekarhoz. A Kék Hold együttessel számos fellépésük van ma is. A nagy távolság miatt gyulai otthonában gyakorol, képzi magát, bővíti repertoárját. Legközelebbi fellépésük január 27-én lesz, amikor egy nosztalgiabulit tartanak Kunszentmiklóson.

Hallgasd meg a BEOL rádióinterjúját itt!

Képek:

img 20240114 115112
iKépli Barbara képe (Felhasználási jogosultság: hozzájárulás)

Barbara hivatalos felfedezése után sok magyar újság és médium készített vele interjút, itt elolvashatod a Gyulai Hírlap interjúját, valamint a BorsOnline interjúját, illetve írt Barbaráról és Diana-hasonlóságáról a Magyar Hírlap is.

img 20231129 083036
iKépli Barbara képe (Felhasználási jogosultság: hozzájárulás)

Barbarát, ha szeretnél vele beszélgetni, vagy szeretnél róla többet tudni, szeretnéd látni képeit, videóit, itt keresheted még: Pinterest, Threads, Jószaki, YouTube, Facebook.

photoretouch1704375262709
iKépli Barbara képe (Felhasználási jogosultság: hozzájárulás)

Ahogyan mi megismertük Barbarát, egy okos, kedves, lelkes hölgy, aki a Diana -hasonlóságát arra szeretné használni, hogy az emebereknek boldogságot vigyen szívükbe, ahogya Ő mondaná, „a mai világban erre nagy szükség van”!

img 20231209 200417
iKépli Barbara képe (Felhasználási jogosultság: hozzájárulás)

Kívánjuk, hogy sikerüljön Barbara minden álma, vágya, és lehetőségeink szerint segítjük őt! HIRMAGAZIN.EU (Skyting Magazin)

img 20231227 192652
iKépli Barbara képe (Felhasználási jogosultság: hozzájárulás)

HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Óriási tűz Budapesten, rohantak a helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók – 15 embert kellett menekíteni..

Tűz volt egy társasházi lakásban Budapest III. kerületében, a Hévízi úton. Az első emeleti lakás nappalijában öt négyzetméteren berendezési tárgyak...

Orosz drón üldözte a német külügyminisztert – videók

Annalena Baerbock német külügyminiszter az orosz–ukrán háború második évfordulóján Ukrajnába látogatott. Odesszában további német támogatást ígért ukrán kollégájának....

Vérfürdő Bécsben: öt nőt öltek meg (18+)

Pénteken összesen öt erőszakos halált halt nő holttestére bukkant a rendőrség Bécsben két helyszínen. Egy 51 éves nő és...

Váratlan fordulat: eldőlhet a háború

A Bloomberg arról ír, hogy szakadás történt Európában, mivel a nyugati országok továbbra is korlátlanul támogatnák Ukrajnát, miközben...