3.1 C
Budapest
2022. november. 26. szombat

Megtalálták a Péren eltűnt 6 éves kislányt: valóságos csoda, ami a kis Zorával történt

Dátum:

Megosztás:

Megtalálták a 6 éves kislányt, akinek hétfő reggel jelentette az eltűnését a rendőrség.

A legfrissebb hírek itt!

Médiánk is beszámolt róla, hogy Túróczi Zorát vasárnap délután óta nem látták, szülei és a rendőrség nagy erőkkel keresték.

„A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Túróczi Zora eltűnése ügyében. A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik”

– számolt be a rendőrség hétfőn reggel egy közleményben.

Frissítés

A Blikk megtudta, hogy a helyi lakosság és a rendőrség a kislányt csodával határos módon megtalálta.

Lapunk információi szerint a helyzethez képest jól van az a 6 éves kislány, aki tegnap péri tanyájukról eltűnt és az éjszakát 3 fokban, a szabadban töltötte. Ma reggel egy, a keresésében részt vevő siklóernyős pillantotta meg a magasból a gyereket, ahogy a péri reptér közelében ácsorgott.

 

A gyerek keresésében részt vett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat is.

Egész éjjel kerestük a kislányt, a tanya körüli összes kutat és olyan helyet átnéztük, ahol esetleg baleset érhette. Aztán ma reggel jött a csodás hír, hogy megtaláltak. Nagyon örültünk, hogy így végződött ez a történet

– mondta el a Blikknek Balázs László, a szolgálat vezetője.

A legfrissebb hírek itt!

A rendőrség közölte: A kislány egészséges, azonban a körülményekre tekintettel őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Zora édesanyja pedig a korábban a Facebookon közzétett keresési felszólítást az alábbi szöveggel frissítette, miután gyermekére épségben bukkantak rá.

Megtalálták, mindenkinek köszönjük a segítséget

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tóth Gabi: Ez egy hergelés, semmi közöm az egészhez

Magyaroszág nem indul az Eurovíziós Dalfesztiválon, így Tóth Gabi sem lép fel ott. Jövőre már olyan országokból is lehet...

Eltűnt egy 13 éves kislány Budapestről! .. Barkóczi Zsanett Viktoriát rendőreink most is keresik, a lakosság segítségét kérik!

A 13 éves lányt a rendőrök jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01180-157/1149/2022. körözési számon eljárást...

Tragédia a zuhanyzóban! Áramütésben halt meg egy zuglói nő, az önkormányzat elismerte a felelősségét

Zuhanyozás közben rázta meg az áram az édesanyát, aki életét vesztette egy zuglói önkormányzati lakásban. Két ízben is jelezte...

Tűz volt egy családi házban, egy kétéves gyermek életét vesztette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. november 24-én 14 óra 17 perckor érkezett bejelentés arról, hogy tűz...