16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeÉletmódÉletmód hírekMegtakarított kis pénzén használt, de jó állapotú mosógépet és szárítógépet vett a...

Megtakarított kis pénzén használt, de jó állapotú mosógépet és szárítógépet vett a gyermekét egyedül nevelő anyuka.. Amikor otthon belenézett a szárítógépbe, majdnem elájult..

Egy kisgyerekes anyuka mesélte el, hogy mi történt vele. Használt mosógépet és szárítógépet akart venni egy férfitól, de az ár még így több volt, mint amennyit megengedhetett magának. Elárulta a férfinak, hogy nemrég született meg a gyermeke, és megkérdezte, hogy van-e rá lehetőség, hogy kapjon valamennyi kedvezményt.

Még több külföldi hír

A férfi belement, de nemcsak hogy beleegyezett, hanem mondta, pár óra múlva kiszállítja az anyukának a gépeket, méghozzá ingyen!

Az anyuka végül megkapta a terméket de amikor belenézett, nem akart hinni a szemének.

„Amikor hazaértem, leellenőriztem mindent, és hibátlanul működött. Kinyitottam a szárító ajtaját, hogy megnézzem a szűrő állapotát, és majdnem sokkot kaptam. Minden, amit fizettem a termékért, ott volt benne. Nem sokkal később kaptam egy üzenetet az eladótól, amiben az állt, hogy „nézz be a szárítóba, egy kis ajándék az újszülött babához”. Nem tudom elmondani, hogy mennyire hálás voltam! Egy ez igazi áldás most a számomra, és úgy éreztem, hogy ezt a csodálatos történetet meg kell osztanom” – írta az anyuka.

Nézd meg a Facebook-on ezt a csodálatos történetet – 900.- dollárt kapott vissza az anyuka!

Facebook

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem