21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Megszólaltak Magyarország legnagyobb fesztiváljainak a szervezői: ezt jósolják a 2021-es évre.. – videó

Dátum:

Megosztás:

A covid-19 járvány a 2020-as évre biztosan elvette az örömöt a fiataloktól, hogy egy zenei fesztiválon kapcsolódhassanak ki. A Fókusz most arról kérdezte a fesztiválok szervezőit, hogy mit jósolnak 2021-re.

Hazai fesztiválok szervezői szólaltak meg, hogy miképpen szervezik a rendezvényeket az idei, bizonytalan helyzetben/ Fotó: Pexels

Hazai fesztiválok szervezői szólaltak meg, hogy miképpen szervezik a rendezvényeket az idei, bizonytalan helyzetben/ Fotó: Pexels

Lobenwein Norbert, aki kisebb fesztiválok mellett olyan nagyobb fesztiválok szervezésében is részt vesz, mint a Sziget elmondta, hogy vannak olyan előadók, akik ugye a 2020-as programot lemondták, de átigazoltak az idei évre, de vannak új fellépők is, akiknek örülne a közönség. A szervezők azonban november körül úgy döntöttek, hogy a bizonytalan időszakban nem kezdenek el majdnem egy évvel a fesztivál előtt jegyeket árulni.

A vakcinák megjelenése a fesztiválszervezők számára is bizakodásra ad okot, valamint az is, hogy vannak olyan külföldi fesztiválok, amelyek már meghirdették a rendezvényüket. Probléma lehet azonban, hogy Magyarország lakosságának nagy része fél a védőoltástól.

Maszlavér Gábor az EFOTT fesztivál főszervezője elmondta, hogy támogatással vészelték át a 2020-as évet, de ha nem lesz 2021 , akkor lehúzhatják a rolót. A szervező mindenkit arra buzdít, hogy oltassa be magát.

Kérdés a szervezők számára, hogy külföldi előadókat, hogyan tudnak majd fogadni.

A SZIN szervezői szintén remélik, hogy idén megtarthatják a fesztivált, terveik szerint több mint 100 előadó fog fellépni a rendezvényen. A fesztivál időpontja is biztos, hogy augusztus végén lesz, ha nem marad el a járványhelyzet miatt.

A Strand Fesztivál külföldi fellépői kivétel nélkül azt mondták, hogy szeretnének visszajönni, így ha lehetséges, akkor idén a fesztiválozók ott hallgatják Ellie Gouldingot, a Sum41-ot, vagy akár a Parov Stelart is.

A Fishing on Orfű decemberben meghirdette a 2021-es rendezvényének teljes zenei programját, valamint a jegyértékesítés is elindult a baranyai fesztiválra. Egyedi Péter a fesztivál sajtófőnöke elmondta, hogy pozitívan állnak az idei évhez, de természetesen ha a járványhelyet úgy hozza, akkor alkalmazkodnak, továbbá pót dátumot is adtak a rendezvénynek. Ha a fishinget nem tarthatják meg júniusban, akkor augusztus vége a második dátum, egyébként pedig a fesztiválon inkább belföldi előadók lépnek fel, így ők egy kicsit jobb helyzetben vannak.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...