22.1 C
Budapest
2023. június. 8. csütörtök

Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél

Dátum:

Megosztás:

Meg­törte a jeget a le­genda fia. Vi­gyáz­nia kell min­den sza­vára. Ne­he­zen bir­kó­zik meg a szá­mára új, ké­nyel­met­len hely­zet­tel.

Egyre sikeresebb az olasz Forma-4 sorozatban Mick Schumacher. A második helyen végzett 17 éves tehetségnek ez kényelmetlen „mellékhatással” jár: mind többet kell szerepelnie, nyilatkoznia. Márpedig az újságírókat – egyelőre? – jobban érdekelné a világhírű édesapa, Michael Schumacher állapota.

Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél
Nagy a nyomás a mini Schumin, alig mer beszélni (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

A 2013 végén borzalmas síbalesetet szenvedett Forma-1-legendáról teljes a hírzárlat. Olykor a zaklatásig fajul a kíváncsiskodás, a család és a menedzsment pedig csak ritkán szór némi információmorzsát a közleményeiben. Azzal indokolják a titkolózást, hogy Schumi hogyléte magánügy, és bármit is árulnának el, az csak ezernyi újabb kérdést generálna.

Korábban előfordult, hogy a „mini Schumacher” bukósisakban, leeresztett plexivel állt ki a sajtótájékoztatóra, mert meg sem akart szólalni. Ezt ma már nem teheti meg.

A Bild szerint a Hockenheimringen először fordult elő: nem csak a versenyt sugárzó tévé kötelező interjú ját vállalta, de egy csapatnyi riporter kérdéséire is válaszolt. Igaz, a magánéletéről, kivált az apjáról tilos volt kérdezniük.

A magánügy továbbra is magánügy marad

– mondta a család kommunikációját szigorúan kézben tartó Sabine Kehm.

Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél 1
Kehm és a család továbbra is titkolja a legenda állapotát (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

A tudósítók szerint Mick Schumacheren érződött, hogy zavarban van. Mindenkinek kínos udvariassággal bemutatkozott, és bár barátságosan viselkedett, de kényelmetlenül feszengett a számára új helyzetben. Néha lassan, már-már vontatottan beszélt, úgy tűnt, minden egyes szavát megrágja, nehogy elszólja magát.

Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél 2
Mindenki az „öreg” hogylétéről faggatná a fiút (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

„Nagyon örülök a szurkolók szeretetének. Ez jó, motiváló érzés. Mindig egy kicsivel oldottabb vagyok, hiszen az ember lassan hozzászokik a nagy figyelemhez, még ha van is hová fejlődnöm ebben. Ez az egész még nagyon új nekem”

– szabadkozott a nagy érdeklődés miatt megilletődött kis Schumi, akinek a társainál ezerszer inkább meg kell gondolnia minden szavát.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Jean-Paul Belmondo, Alain Delon, Vanessa Paradis, Eric Defosse – Két apának mennyi a fele? – nagyon izgalmas thriller, vígjáték – videó

A fiatal és gyönyörű Alice Thomaso kiszabadul a börtönből, ahova luxusautók lopásáért került. A lánynak egy hónappal korábban meghalt...

Élőben közvetítették az illegális gyorsulási versenyt, ez lett a vége – videó

Egymást hibáztatják a fóti gyorsulási verseny résztvevői és nézői. Nemcsak a nézők, hanem több sofőr is közvetítette az...

Itt van Putyin váratlan bejelentése

Vlagyimir Putyin nemrég arról számolt be, hogy az orosz gazdaság már az idén növekedési pályára áll, a GDP...

Kényszerleszállás Oroszországban, és az Oroszországgal szembeni szankciók miatt az utasok még egy üdítőt sem tudnak venni bankkártyával!

Hajtóműprobléma miatt kényszerleszállást hajtott végre az Air India indiai légitársaság egyik repülőgépe Oroszországban. Az Új-Delhiből San Franciscóba tartó repülőgép...