4 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Megszólalt Lajcsi ügyvédje. Megviselték az újabb vádak a mulatós királyt!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ked­den nagy erők­kel vo­nult ki a rend­őr­ség Ga­lam­bos Lajos bir­to­kára. Át­fé­sül­ték az egész te­rü­le­tet és az összes épü­le­tet, min­den bi­zonnyal ókori mű­tár­gya­kat ke­res­tek. Laj­csit meg­döb­ben­tette a ház­ku­ta­tás híre.

Mint azt a tegnap megírta, Galambos Lajos birtokára nagy erőkkel vonult ki a rendőrség,és polgárőrök segítségével átvizsgálták az egész területet.

Megszólalt Lajcsi ügyvédje. Megviselték az újabb vádak a mulatós királyt!

Úgy tudni, hogy feljelentés alapján tartottak házkutatást, miszerint Lajcsi többek között, egy nemrégiben feltárt romai kori kőtáblát rejteget.

Ügyvédje szerint a zenészt megdöbbentette a házkutatás híre. Felháborították az újabb vádak, és nem érzi jól magát – nyilatkozta a Borsnak dr. Szilágyi Roland.

A mulatóskirály biztos benne, hogy nem találnak semmi, és nem érti, mit csinálnak már megint a rendőrök.

Felesége szerint, a nyomozók rendkívül emberségesen viselkedtek a házkutatás során. S bár hatalmas területet vizsgálták át, elég gyorsan végeztek.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Mi történhetett a Hajógyári szigeten? A Dunából emelték ki a diszkóból kidobott fiatal holttestét, és itt még nincs vége a történetnek…

Éppen tizenegy éve annak, hogy a Hajógyári-szigetnél a Dunában megtalálták H. Géza holttestét. A fiatalember haláláért a rendőrség...

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...