1.5 C
Budapest
2023. január. 30. hétfő

Megszólalt Lajcsi felesége: “Rémálom volt ez a 12 nap!”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kien­ged­ték  az elő­ze­tes­ből Ga­lam­bos Bog­lár­kát, aki a Té­nyek­nek azt mondta: hisz férje ár­tat­lan­sá­gá­ban!

Tehetetlennek éreztem magam, hogy n em tudtam a szeretteimmel, a gyerekeimmel lenni…

Ez a 12 nap maga volt a rémálom!”

– mondta a Tényeknek Lajcsi felesége, akit letartóztatása után pénteken engedtek szabadlábra. “Az ügyvédem várt a bejáratnál, hozott haza. Azóta a gyerekeimmel itthon vagyok” – mondta a nagybeteg asszony. A nagy beteg Boglárka elmondta, aznap, amikor elvitték őket, a gyerekei arra riadtak fel, hogy kommandósok ugranak be a kerítésen, és sikoltoztak, amikor meglátták a fegyvereseket. Bár a börtönben mindvégig emberségesen bántak velük, megtörte, hogy nem lehet együtt gyerekeivel. Egyedül az elsőfokú tárgyalás menetét nehezményezte.

Megdöbbentette, hogy anélkül került a férjével együtt előzetesbe, hogy az ügyvédeik érvelhettek volna a bíróságon. Hisz férje ártatlanságában, és sírva köszönte meg mindenkinek, aki ugyanígy gondolja. Boglárka cáfolta, hogy gyermekeit bántották volna az iskolában.

“Az iskolában, a baráti körben és mindenhol nagy szeretet vesz minket körül és ezt nagyon köszönöm!

Hiszek a férjem ártatlanságában!”

– zokogta el magát a nő, aki egyelőre nem tudja, hogy lesz a kapcsolattartás, így azt sem tudhatja, mikor beszélhet legközelebb férjével.

2015-10-04_073807

Boglárka telefonon adott interjút a Tényeknek.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Mire figyeljünk cégalapításkor?

Szigorú és konkrét szabályok vonatkoznak az alapításra. Egy cég létrehozása napjainkban már sokkal egyszerűbb feladat, mint ahogy az elsőre...

Többszínű bubifrizurával lehetsz az idén a legtrendibb

Többszínű bubifrizurával lehetsz az idén a legtrendibb Tavasszal általában az élénkebb hajszín a divat, idén azonban ez szélsőséges mértékben...

Idősotthonra csaptak le a rendőrök Kecskeméten

Illegális idősotthont számolt fel Kecskeméten a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) - írja az infostart.hu A szervezet honlapján vasárnap közzétett közlemény...

Halálos baleset a fővárosban, vasárnap késő este..

Gyalogost gázolt halálra egy gépkocsi Budapest VI. kerületében a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében vasárnap...