20.3 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Megszólalt a tanár, aki lebuktatta a győri kukkolót: épp táborozó kislányokról készített felvételt..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Meghosszabbították a letartóztatását annak a férfinak, aki sapkájába rejtett kamerával filmezte a táborozó kislányokat a győri „Holtág” öltözőfülkéjénél. A perverz kukkolót a táboroztató tanár, Kovács Albert buktatta le, akit tettéért a győri polgármester, Dézsi Csaba András kitüntetésben részesített.

Albertet a győri polgármester, Dézsi Csaba András is kitüntette

Albertet a győri polgármester, Dézsi Csaba András is kitüntette

A 39 éves kukkoló férfi laptopján 57 saját felvételt találtak, amiket hasonló módszerrel készíthetett 2019 és 2020 nyara között. Egy táboroztató tanárnak lett gyanús az illető, aki egyébként egész végig az ő csoportja közelében ücsörgött, s később többen is beszámoltak róla: gyakran látják a környéken.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

A tanár észrevette, hogy az alak a fülke mögött ólálkodik, miközben a 9-10 éves lányok kettesével indulnak öltözni. A férfi egy sapkát rakott a földre – félig a fülke alá. Amikor a tanár közeledett, felkapta a sapkát, és Kovács Albert faggatózására azt állította: csak várja, hogy kiürüljön az öltöző és ő is átöltözhessen.

Akkor miért csak egy sapka van nála? S miért a fülke mögött áll?

– kérdezgette a leskelődőt, majd amikor megkérte, hogy adja oda a sapkát, a férfi ellenkezni kezdett. A tanár ekkor kikapta a kezéből, és kiderült: ott lapult a kamera. Kovács Albert rendőrt hívott, a kukkolót őrizetbe vették és nem sokkal később le is tartóztatták.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A táborozó gyerekek gyanútlanságát használta ki a perverz /Illusztráció: Getty Images A táborozó gyerekek gyanútlanságát használta ki a perverz /Illusztráció: Getty Images

– Azt mondtam neki, hogy vagy megvárja a rendőrséget, vagy el is futhat, de akkor rosszabbul jár – idézte fel a Blikknek Kovács Albert. – Nem volt agresszív, inkább hebegett-habogott az ijedtségtől vagy izgalomtól – mondja Kovács Albert, akit arról is kérdeztünk, pontosan melyik volt az a pillanat, amikor leesett neki, hogy mi történik.

– Amikor észrevettem az illetőt, épp letette azt a sötét színű valamit, még nem láttam, hogy sapka. Akkor lettem biztos a dologban – mert teljesen életszerűtlen volt –, amikor visszalépett és lehajolt, hogy megigazítsa. Nyilván nem jó szögben állt a kamera. Utána sem távolodott messze a fülkétől – meséli a tanár.

Úgy tudjuk, a kukkoló azóta is rács mögött várja az ügy végét, a legutóbbi meghosszabbítás ellen már nem is fellebbezett. A rendőrök 164 gyermekpornográf felvételt találtak a laptopján, néhányat SD-kártyán is. Több mint 100 képet máshonnan töltött le, 57-et viszont maga készített.

A felvételeken 9-10 éves, sőt még 5-6 éves kislányok is szerepeltek.

Azóta kiderült, hogy saját maga gyönyörűségére gyártotta a felvételeket, nem üzletelt velük – mivel abban az esetben a büntetési tétel felső határa már 8 év lenne. Így 1-től 5 évet kaphat, s az ügyben hamarosan vádemelésre kerül sor – derült ki dr. Gál Katalin ügyészségi szóvivő tájékoztatásából.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Moszkva állítja: Nigériában található amerikai laborokból származik a majomhimlő, .. és az eredeti “terv” nem ez volt.. – Szólj hozzá!

Olyan összeesküvés-elmélettel támad a Kreml, amelynek sajnos van reális alapja.. Legalább négy amerikai ellenőrzésű biolaboratórium működik Nigériában, ahonnan a...

Orbán Viktor megint győzelmet aratott? – A miniszterelnöknek tetsző kompromisszum jöhet az olajembargó ügyében

Az Európai Unió olyan tervet eszelt ki az orosz olajembargóval kapcsolatban, amely Orbán Viktornak is tetszhet majd. Ezek...

A DK 100 ezer forintot adna millióknak, eltörölné az áfát és 1000 forintért adna országos bérletet.. – Szólj hozzá!

A DK, és a Dobrev-Gyurcsány páros szerint most nem újabb "megszorításokra" van szükség, hanem ellenkezőleg. A Demokratikus Koalíció átfogó...

Marki-Zay Péter: Nem lep meg a miniszterelnök gyávasága

Marki-Zay Péter a Facebook-on tett közzé posztot, amelyben bírálja a magyar miniszterelnököt..   „Módosította a Fidesz az országgyűlési törvényt, ami...