19.2 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Megszólalt a szabadkai mészáros: „Meg kellett tanulnom ölni”

Dátum:

Megosztás:

Zaragoza — Megtörte a csendet, először adott interjút a rettegett vajdasági mészáros, F. Norbert (38)!

Az életfogytiglanira ítélt gyilkos már hosszú ideje egy spanyol börtön rabja, azonban eddig nem nyilatkozott egyetlen lapnak sem. Korábban 800 ezer forintos összegért cserébe beszélt volna bárkivel a történtekről, és most úgy tűnik, egy lap le is csapott erre a lehetőségre. Az olasz Libero újságnak Fehér elmondta többek között azt is, hogy a börtönben töltött hónapok alatt egyáltalán nem bánta meg tetteit.

A férfinak rengeteg gyilkosság szárad a lelkén/ Fotó: MTI-EPA

– Ha szükséges volna, ismét ölnék embert. Ilyennek képeztek ki, és vannak olyan esetek, amikor az ördög jelenléte egyszerűen nélkülözhetetlen – kezdte a szabadkai férfi.

Állítása szerint a brutalitás a hazánkban töltött másfél éves katonai szolgálata alatt ragadt rá. Korábban felmerült, hogy esetlegesen a délszláv háborúban szolgálhatott, de erről nem tesz említést az interjúban.

– Meg kellett tanulnom ölni annak érdekében, hogy megvédjem magam – magyarázta.

Az ítélethirdetés óta egyébként meglehetősen egyhangúan telnek a mindennapjai: képregényeket és a Bibliát olvassa magáncellájában, ha éppen úgy döntenek őrei, hogy leszedik róla a bilincseket. 

– Egy új útra kerültem, most az Úr szolgálatában vagyok – mondta, majd hozzátette, hogy nagyon hiányzik neki, hogy ismét rajzfilmeket nézhessen és rádiót hallgathasson.

A szabadkai férfi után még 2017 áprilisában indítottak hajtóvadászatot az olasz hatóságok, miután ámokfutásba kezdett az országban. Válogatás nélkül gyilkolt, lemészárolt egy kocsmárost a bevételért, majd menekülés közben egy mezőőrt is megölt, társát megsebesítette. 

Két rendőrrel Spanyolországban egy tűzharcban végzett.

Családtagok is üldözték

Nemcsak a zsaruk, az áldozatok hozzátartozói is keresték a mészárost, még vérdíjat is kitűztek! 50 ezer eurót, azaz több mint 15 millió forintot fizettek volna, ha élve, ennek felét, ha holtan adják át nekik a férfit.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI-EPA

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...