0.6 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Megszólalt a pásztói horroranya

Dátum:

Megosztás:

Bűnösnek érzem magam, de nem öltem – ezt mondta a Ripostnak H. Mónika, akit újszülött babája kegyetlen meggyilkolásával és feldarabolásával vádolnak. Az asszony azt állítja: a szülés után kiesett kezéből a gyermek és egy kőre zuhant. Ő azt hitte, meghalt a baba, ezért magára hagyta. De akkor hogyan lehetséges, hogy egy kutya a baba fejét levágva találta meg?

Mi vihet rá egy édesanyát, hogy eltitkolja a terhességét, majd megölje a gyermekét? Különösen azt, akit mindenki jószívű teremtésnek, a gyermekeit szerető, értük élő anyának ismer? Mint a tegnapi bírósági tárgyaláson kiderült, H. Mónikát, a „pásztói horroranyát” ilyennek írja le a környezete.

A vádirat szerint a háromgyerekes asszony eltitkolta negyedik terhességét, majd 2018. január 1-jén egy patak partján, a híd alatt megszülte gyermekét. A kicsi kicsúszott a kezei közül és a patak partjára esett.

Ezután az újszülöttet magával vitte, majd később négyszer megütötte a fejét és egy éles zsebkéssel feldarabolta, maradványait pedig a patakba szórta.

A gyermek fejét egy kutya találta meg és nem sokkal később ebbe a környékbeli házba vitte és letette a padlóra. Ennek a helyét mutatja a férfi.

Félelemben tartotta a párja

A Balassagyarmati Törvényszék tárgyalójában tegnap kirajzolódott az asszony viszontagságokkal teli élete, és az út, amely idáig vezetett.

Kiderült: élettársa, János rendszeresen bántalmazta, többször is elzavarta őt a házból.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...