12.2 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Megszólalt a McDonald’s: ezért kérnek pénzt az elvitelért az éttermeikben

Dátum:

Megosztás:

Nagy meglepetést keltett az egyik legnagyobb gyorsétteremlánc az egyik legújabb változtatásával.

A McDonald’s ezentúl minden vásárlás során tranzakciónként 80 forintot kér el, a cég most tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, mi áll a döntése hatterében.

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy a HVG és az ugytudjuk.hu oldalak olvasói szúrták ki, hogy a McDonald’s már az elvitelért is pénzt kér. A nyolcvan forintos elviteli díj elsőre furcsán hangozhat, hiszen az étteremóriás mindezidáig nem merte ezt meglépni. A HVG nemrég egy olvasói fotót is közölt róla, hogy az újítást már a Flórián téren bevezették, ott a terminál jelzi, hogy ez az autós kiszolgálásra is érvények. Ezt itt tudja megtekinteni.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A portál érdeklődött az újítás miértjéről, a cég magyar képviselete pedig levélben válaszolt a megkeresésükre. Kérdésükre a McDonald’s megerősítette, hogy szeptember 1-je óta él az új díj, melyet minden drive-on történő vásárlás és az éttermekben elvitelre kért rendelések után számítanak fel, a rendelés értékétől függetlenül – írták.

Közölték azt is, hogyez egy tranzakcióhoz kapcsolódó díj, amelyet az elviteles vásárlásokra vonatkozó megnövekedett többletköltségeik részbeni fedezetéül szolgál.

Az elviteli díj mértékéről fogyasztóink a vásárlás előtt az étteremben tudnak tájékozódni, illetve kupon beváltása esetén a kuponon annak mértéke feltüntetésre kerül – tették hozzá a HVG érdeklődésére.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...