20.6 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Megszólalt a legnagyobb szakértő (Ambrus Attila) a Kolozsvár utcai szoknyás bankrablóról..

Dátum:

Megosztás:

A volt bankrabló, aki nagyon sokáig „űzte a mesterséget”, szakértőként nyilatkozott az újdonsült bankrablóról..

Ambrus Attila elmondta, ő hogyan látja a minap történt Kolozsvár utcai bankrablás lehetséges kimenetelét. Elárulta azt is, szerinte miért bukik majd le nagyon hamar a tettes.

Mint ahogyan médiánk is beszámolt a bűntényről, női ruhában ötmillió forinttal távozott egy bankrabló hétfőn a Kolozsvár utcai pénzintézetből. A Viszkis szerint a rablónak van némi esélye meglépni, de nagyobb valószínűséggel hamarosan elkapják.

– Ma már teljesen más technológia van, mint annak idején, igazából már semmihez nem értek – kezdte a Borsnak Ambrus.

Mindenki ezt olvassa most!

– Azért nem tudok állást foglalni, mert mindenkinek megvan a maga motivációja, hogy miért csinálja. Elképzelhető, hogy családi vagy anyagi problémája van, esetleg úgy gondolta, ez egy jó móka. Ha egyszer elkapják, tőle kell megkérdezni, hogy miért csinálta – mondta a lapnak a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila.

Ambrus kifejtette: az első 24 óra a legkritikusabb, ám ha kihűl a forrónyom, és ez idő alatt nem bukkannak a nyomára, akár meg is úszhatja. Hozzátette: ha kezdő bűnöző a tettes, aki rákap a pénz ízére, előbb-utóbb bemérik, ám, ha soha többé nem követ el más bűntényt, megvan az esély rá, hogy sosem kerül rendőrkézre, de ehhez az is kell, hogy az alvilággal ne álljon kapcsolatban.

Ambrus Attila szerint, ha hagyott ujjlenyomatot a helyszínen a rabló, az sem jelenti feltétlenül, hogy sikerül elkapni.

Mindenki ezt olvassa most!

– Utólag iszonyatosan nehéz egy nagyvárosban bárkit is elkapni, főleg, ha nincs priusza. Ha hagyott is ujjlenyomatot, de nincs a rendszerben, akkor nem fognak egyezést találni. Én hat helyszínen hagytam ujjlenyomatot, de hat éven át nem tudtak vele mit kezdeni – nyilatkozta az egykori bankrabló.

Ambrus Attila elmondása szerint, ha a rabló úgy gondolja, hogy ez volt az első és utolsó alkalom, akkor kicsi az esély arra, hogy elkapják, de nagyon fontos, hogy nem szabad elmondania a tettét senkinek, ugyanis, ha már egy-két ember tud az ügyről, nagy eséllyel lebukik.

Alapcikk: blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...