11.1 C
Budapest
2024. február. 23. péntek

Megszólalt a koronatanú: újabb rejtélyek az eltűnt villanyszerelők ügyében

Dátum:

Megosztás:

É. Imre több­ször is vitt le­sze­relt rend­szám­mal meg­őr­zésre au­tó­kat egy au­tó­sze­relő is­me­rő­sé­nek, aki soha sem gya­na­ko­dott, pedig, úgy tűnik, kel­lett volna…

Immáron két gyilkosság elkövetésével gyanúsítja a rendőrség É. Imrét. Mindkét eltűnt villanyszerelő autóját leszerelt rendszámmal, kibelezett utastérrel bízta rá egy-egy ismerősére. A három éve eltűnt Orlik Vilmos Toyotája É. Imre egyik unokatestvérétől került elő, Mácsik Zoltán fehér Volkswagenjét a meggyanúsított vállalkozó egy győri autószerelőnél hagyta. A Bors felkereste azt az autószerelőt, akitől Mácsik Zoltán kocsija előkerült. A férfi tíz éve ismeri É. Imrét, máskor is előfordult, hogy a férfi leszerelt rendszámmal hozott neki kocsit megőrzésre, ő pedig sosem gyanakodott semmi rosszra.

Megszólalt a koronatanú: újabb rejtélyek az eltűnt villanyszerelők ügyében
Fotó: Facebook

Mácsik Zoltán eltűnése napján É. Imre fél 12 körül hajtott be a műhelybe Zoltán kipakolt kocsijával.

– Az utcánkban lévő térfigyelő kamera szerint még rendszámmal fordult be, de hozzám már biztosan rendszám nélkül érkezett. Beszélgettünk is egy kicsit, de semmi szokatlant nem láttam rajta – mondta az autószerelő. – Azóta a rendőrség engem is kihallgatott, neki is ezt tudtam mondani, illetve eszembe jutott még egy három évvel ezelőtti történés is, aminek csak utólag, az események tudatában tulajdonítottam jelentőséget. Orlik Vilmos eltűnése után É. Imre elhívott a tanyájára, hogy tegyem vissza az egyik munkagépére a gumit. Azt mondta, fákat ültet, de könnyen lehet, hogy akkor tüntette el a bizonyítékokat – vélekedett a középkorú férfi, aki utoljára akkor látta É. Imrét, amikor a bizonyítási eljárás részeként vezetőszáron visszahozták őt a műhelyébe. Köszönt neki, de soha többet nem akar vele beszélni.

Mácsik Zoltán eltűnése óta a felesége és lánya minden egyes nap az üggyel kel, s fekszik.

– Ha csak meg akarta őrizni a kocsikat, akkor miért szerelte le a rendszámtáblákat és a szélvédőről a regisztrációs matricát? A férjem nem szabad akaratából nem jött haza. Kérdés, hogy É. Imrén kívül kik állnak a háttérben. A legbölcsebb az lenne, ha minél hamarabb beszélne. Neki és a segítőinek is ajánljuk, hogy Zoli minél előbb kerüljön elő – mondta Márta, a megtört feleség.A család attól fél, hogy É. Imrét kiengedik az előzetes letartóztatásból. Mindenesetre É. Imre következetesen tagad.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este egy romantikus vígjáték – Randiguru – videó

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta)....

Olcsóbb és teljes körű hozzáférést szeretne az Xbox Game Pass előfizetőknek a Microsoft

Csak azoknak kell a teljes árat fizetniük, akik kitartanak az Xbox-szal rivalizáló játékkonzolok mellett. Folytatódik az Activision Blizzard felvásárlásával...

Brutális állatkínzás Hajdú-Biharban: fejbe lőtt kutyát találtak – 18+

Egy budapesti állatkórházban próbálják megmenteni a püspökladányi kutyát. A püspökladányi Mancsmentő Állatvédő Egyesület a közösségi oldalán osztott meg egy...

Ahogy drágul az üzemanyag, egyre sűrűbben fordul elő, hogy a benzinkúton fizetés nélkül akarnak távozni..

Fizetés nélkül távozni nem csak a boltokból szokás, a szarkák gyakran a benzinkutakat is úgy hagyják ott, hogy...