23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Megszólalt a győzelméről a Mestercukrász: Sznopek Veronika elmondta, mi a terve az 5 milliós fődíjjal – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Verus – mert mindenki így hívja a zalaszentgróti rendőrnőt – 4 évvel ezelőtt kezdett cukrászkodni. Először mézeskalácsot díszített, majd a grillázs vált a szenvedélyévé. Évekig ebből készített különleges alkotásokat, másfél éve már a formatorták világába is belekóstolt.

Az RTL Klubon futó Mestercukrász – az édesszájú Konyhafőnök győztese 10 estén át volt látható a gasztrorealityben. Csendben, összpontosítva, a legtöbbször szinte tökéletes édességeket alkotott. A vele készült beszélgetést és legszebb alkotásait a fenti videóra kattintva nézheti meg!

Verus ebben a pillanatban tudta meg, hogy ő lett a Mestercukrász 1. helyezettje (Fotó: RTL Magyarország/Tulok András) Verus ebben a pillanatban tudta meg, hogy ő lett a Mestercukrász 1. helyezettje (Fotó: RTL Magyarország/Tulok András)

Enzsöl Balázs és Juhos József -a két férfi zsűritag- egyértelműen Verust tartotta az egyetlen olyan versenyzőnek, aki mindig hallgatott rájuk.

A legjobban mérte fel a helyzetet, hogy mi az, amiben fejlődnie kell és miből kell visszavennie.” -mondja Juhos.

Verus a csokoládétól félt legjobban, sosem volt Gombóc Artúr, az édességet imádja, a csokit kevésbé. Tudta, hogy itt elkerülhetetlen lesz a finom anyaggal dolgoznia, ezért beleásta magát a temperálás művészetébe.

Pont a fináléba jutásért kellett bonbont készítenem, de felszívtam magam, és úgy voltam vele, muszáj megcsinálnom, bent akarok lenni a kettő legjobb között.

Ez sikerült is neki, Kornéllal a pénteki fináléban komoly párbajt vívtak a győzelemért.

Verus korábban szóvivő is volt (Fotó: Zalegerszegi TV) Verus korábban szóvivő is volt (Fotó: Zalegerszegi TV)

A 39 éves nő rendőrségi szóvivő is volt, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon dolgozott. Később visszament eredeti munkakörébe, bűnmegelőzésre tanít iskolásokat és időseket. Most 13 éves kisfiuk, aki -édesapjával együtt- a stúdióban szurkolta végig a finálé legizgalmasabb perceit.

Kamaszodik a gyerekem, ráadásul halmozottan hátrányos helyzetben van, mert a férjem is rendőr.” -mondja a karcsú édesanya nevetve.

Verus családja (Fotó: RTL Magyarország) Verus családja (Fotó: RTL Magyarország)

Rengeteget sütök otthon krémest és mindenféle süteményeket, a hatlapos meg a Dobostorta a kedvencem. Azzal védem meg az alakom, hogy a szomszédoknak osztogatom el a süteményeket. -teszi hozzá. Pontos címét természetesen, igaz igény lenne rá, nem adja ki. Bár valószínűleg a következő napokban nem találjuk majd őket otthon, komoly terve van ugyanis az 5 millió forintos nyereménnyel:

A férjem azt ígérte, ha nyerek, akkor végre elvisz repülni. Még sosem repültem. Ez miatta van, de azt mondta, hogy most választhatok úti célt és már mehetünk is. Fehér homokot, pálmafát szeretnék látni, viszem magammal a Mestercukrász trófeámat és azzal fogok hűsölni a tengerparton.

Verus a győztesnek járó trófeával (Fotó: RTL Magyarország/Tulok András) Verus a győztesnek járó trófeával (Fotó: RTL Magyarország/Tulok András)

A videó itt érhető el!

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

(Fotó: RTL Magyarország/Tulok András)

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Gyönyörű nő lett Geronazzo Mária! .. Szerinted is?

Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...
facebook