-1.3 C
Budapest
2023. január. 30. hétfő

Megszólalt a gólyatáborban megerőszakolt lány

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 06 170102 copy

Megszólalt az a fiatal lány, akit tavaly nyáron az ELTE gólyatáborában megerőszakoltak és megvertek. Azért döntött úgy, hogy interjút ad, mert tudja, hogy a vele történtek óta már nem ugyanaz gólyának lenni az egyetemen.

Azt mondja, hogy először el sem akart menni a gólyatáborba, mert nem ismert ott senkit, de a barátai rábeszélték hogy menjen el és ne hagyja ki mert jó buli. Elmondta hogy azért jól érezte magát, egészen a támadásig, ami már az első este megtörtént. A férfit a vonaton látta először, fotókat készített. Szerinte egy másik lányra vetett szemet, mert körülötte sündörgött. Úgy tudja, akkor este is őt kereste, de kiszemeltje addigra már lefeküdt aludni.

Éppen egy csoporttársát kereste amikor rátámadt a férfi. Közben találkozott a fotóssal, de a részletekre nem emlékszik. Amikor magához tért, azt sem tudta, hogy a tábor melyik részén van. Egy focipálya végén, gallyakon feküdt. A fojtogatás miatti oxigénhiánytól volt zavaros minden, nem volt részeg. Szerinte nem sok kellett ahhoz, hogy a férfi megfojtsa.

„Azon gondolkoztam közben, hol fog elásni. Mert a szemében akkor, ott azt láttam, hogy ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor nekem végem. Szerintem képes lenne ölni.”

„Egy ideig gondolkodik az ember olyanokon, hogy megüsse, meg hogyan lehetne elfutni, aztán egy idő után rájöttem, hogy itt erővel semmire nem megyek. Már csak az volt bennem, hogy valahogy onnan el kell jönnöm”

A lány elmondta hogy a fotós közben képeket is készített, legalább 100-150 darabot és többször mondta neki hogy mosolyogjon.

“A folytatólagos kihallgatáson a rendőr mégis azt kérdezte, hogy beleegyeztem-e a fotózásba. Meg, hogy megbeszéltük-e, mi legyen a képek sorsa” mondta a lány.

A férfi azzal próbálta zsarolni, hogy felteszi a képeket az internetre, ha nem az lesz, amit akar. Később már azt mondta hogy meggondolta magát és kitörölte a képeket.

“Teljesen hülyének nézett, láttam a kiírást hogy „no card” vagyis csak kivette a kártyát.”

Még utána sem volt teljesen magánál, időbe telt, míg összerakta, mi is történt. Félszavakkal mondta el társainak, min ment keresztül. A HÖK-ösök ezután rázárták az alvó fotósra az ajtót, és mentőt hívtak. Végül a rendőrök vitték orvoshoz a lányt. Azt mondja hogy nem haragszik a szervezőkre mert segítettek neki. Úgy véli, egyvalaki tudhatott a férfi előéletéről, ő az egyetlen, aki levegőnek néz azóta is.

A lány az eset óta nem jár egyedül sehová, és háromszor elájult csak azért, mert megijedt egy idegentől. Az első félévben szinte végig pszichológushoz járt.

A barátai és az iskola vezetősége nagyon sokat segítenek neki, de még számára idegen diáktársai is odamentek hozzá, hogy elmondják, mellette állnak. Halasztani semmiképpen sem akart az egyetemen, de kezdetben sokat sírt. Nem azért, mert magát sajnálta, hanem mert látta, szerettei mennyire rosszul vannak körülötte.

Azt mondja, hogy a támadója már nem először tett ilyet ezért soha nem kéne kiszabadulnia a börtönből, bár tudja hogy az nem reális.
Forrás: Érdekes Világ

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Idősotthonra csaptak le a rendőrök Kecskeméten

Illegális idősotthont számolt fel Kecskeméten a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) - írja az infostart.hu A szervezet honlapján vasárnap közzétett közlemény...

Halálos baleset a fővárosban, vasárnap késő este..

Gyalogost gázolt halálra egy gépkocsi Budapest VI. kerületében a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében vasárnap...

Ezt mondta Erdogan Putyinról

Recep Tayyip Erdogan török elnök őszintének és tiszteletteljesnek nevezte Vlagyimir Putyin orosz vezetővel való kapcsolatát - írja a lenta.ru. "Az...

Halálos gázolás történt az M3-as autópályán tegnap, késő este..

Egyelőre nem tudják, mit keresett a sztrádán a 29 éves gyalogos férfi, akit egy személyautó ütött el. A...