34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

“Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé”- a mentősöktől tudták meg a fiatal kenus szülei, hogy fiuk elhunyt az M5-ösön történt balesetben..

Dátum:

Megosztás:

A mentősöktől tudták meg a szülők, hogy 19 éves fiúk az Inárcsnál történt baleset áldozata. Csanki Márk az a fiatalember, aki abban a vétlen kocsiban ült, amelyik egy balesetet akart elkerülni Inárcsnál péntek este, de két autó is nekiütközött.

A volánnál egy sporttársa, egyben a barátnője ült, aki válságos állapotban került kórházba.

Baleset Inárcsnál

Amint arról korábban beszámoltunk, négy jármű összeütközött az M5-ös autópályán Inárcs térségében péntek este, a balesetben egy ember meghalt. Volt olyan autós, aki másfél órát állt a keletkezett dugóban.

Megállt egy kamion

A 36-os kilométerszelvényénél egy román rendszámú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, amely így lerobbanva állt sztrádán. Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves női sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. Előtte azonban még ütköztek a kisteherautóval. Valószínűleg azért volt végzetes a karambol.

Meghalt a 19 éves fiú

A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel.

Ebben az autóban utazott Csanki Márk

halálos baleset,fiatal világbajnok áldozat
Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Fiatal kenus halt meg

A baleset után kiderült, az MVM Szegedi Vízisport Egyesület 19 éves, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenusa, Csanki Márk. A fiú idén érettségizett. Vasárnap, osztálytársai, a szegedi gimnáziumban búcsúztak tőle.

Összeomlott az édesanya

„Nem ez az élet rendje, felfoghatatlan, hogy egy anya elveszíti a gyermekét” – mondta a Blikknek Márk édesanyja. Az autót vezető sporttárs szüleitől értesültek elsőként a balesetről.

A mentőktől tudta meg, hogy meghalt a fia

„Hiába hívtuk a kórházat, azt felelték, Márkot nem vitték be. Amikor a mentőket elértem és azt válaszolták, sajnos…, már tudtam, hogy valami nagy baj történt. Azt éreztem, teljesen üres vagyok, értelmét veszti az életem. Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé” – mondta a gyászoló édesanya.

Kórházban a fiatal lány

Az autót vezető fiatal lány még mindig kórházban van. Márk azt mondta, ugyan már nem altatják, de még nem közölték vele, hogy a barátja nem élte túl az ütközést. Az RTL klub információi szerinte bordatörést szenvedett.

Testvére versenyezni is képtelen

„Ezentúl minden megmérettetésen érte fogok küzdeni. Szombaton még elindultam egy versenyen Győrben, de képtelen voltam végigmenni a 18 kilométeres távon. Előtte hajnali három óta csak sírtam, és ez teljesen kimerített” – mondta a Márk öccse

Jövő vasárnap lett volna versenye

A sportklub szerint jövő vasárnap lett volna a következő versenye Márknak, aki óriási tehetségnek számított. A Kolonics György Alapítvány megható bejegyzésben búcsúzott a tragikus sorsú egykori ösztöndíjasukról.

Így búcsúztak tőle

„Koló óriási motivációt jelent számomra, ő a példaképem. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szerettem volna, megnézem a 2000-es olimpiai győzelmét, amit ötszáz egyesben aratott. Ez a sikere mindig új lendületet ad nekem, szeretnék egyszer olyan nagy kenus lenni, mint amilyen ő volt” – idézték Márk korábbi gondolatait.

Kiemelt kép: Csanki Márk – Forrás: Facebook

budapestkornyeke

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...