10.3 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Megszakad a szív: apukája nem élhette meg, elballagott Kóbor János kislánya, Léna

Dátum:

Megosztás:

Elballagott a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János lánya, Léna. Habár ez az öröm és boldogság időszaka, beárnyékolta a szomorú tény, hogy a legendás énekes már nem állhatott ott büszkén a 15 éves Léna mellett ezen a fontos eseményen.

Június közepével és a nyár beköszöntével együtt elérkezett a diákok ballagásának ideje. Többek között az Omega egykori legendájának, énekesének, Kóbor Jánosnak a lánya is most köszönt el az általános iskola padjaitól. A család örömét egyedül az teszi fájdalmassá, hogy már Mecky nem foghatta kislánya kezét

– írja a Bors.

„Mindig itt leszel lélekben!”

Kóbor János halálát követően kislánya, Léna egy Facebook posztban búcsúzott édesapjától, aki habár elvesztette édesapját, biztos volt benne, hogy óvó tekintete, támogató jelenléte nélkül soha az életben nem kell átlépnie az élet mérföldkövein.

– Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig “itt leszel és fogod a kezemet”, és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is – írta a Facebookon Léna, aki üzenete szerint akárhányszor felnéz a csillagokra tudja, hogy apukája az égből vigyáz rájuk és soha nem fogja elfelejteni őket.

Így viszi tovább elhunyt édesapja örökségét

Miután a legendás énekes elhunyt, a Bors meglátogatta Lénát egy táncpróbáján, ahol elmesélte, milyen módon dolgozta fel a veszteségét, és milyen módon próbálja fenntartani édesapjával a kapcsolatukat.

– Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy a mama mindig mellettem van, különösen az utóbbi nehéz hónapokban. Nagyon közel vagyunk egymáshoz és szinte mindent megbeszélünk. Nekem ő a példaképem, a barátnőm és az anyukám egy személyben – kezdte lényegre törően Léna, akinek lenyűgöző mozgásán tűpontosan lehet látni azt a sokszínű zenei örökséget, melyet legendás zenész apja hagyott rá.

– A papa halála utáni napon volt egy fellépésem egy táncversenyen. Én nem hátráltam meg ettől, mert a tánc erőt adott elviselni a fájdalmat – avatta be a lap munkatársát ez a kicsi lány hihetetlen felnőttes döntésének a hátterébe. Hozzáfűzte, hogy a tánc és a zene sem életforma, sem hivatás, hanem egy szeretett hobbi, mely boldoggá teszi őt, segít érzései kifejezésében. Léna biztosan tudja: a zene mindig is részese lesz az életének, így viszi tovább elhunyt édesapja örökségét.

Hatalmas fájdalom

A kislány ballagásának alkalmából a Bors felkereste Kóbor János özvegyét. Sajnálatos, azonban érthető módon, miután gratulációnkat fogadta, nem kezdte el részletesen elmesélni, mi is történt Léna nagy napján.

– Nehéz nap ez mindannyiunk számára az elmúlt év fényében, de kitartást kívánok azoknak, akiknek ugyanezen kell átmennie – mondta Zsóka, akit még természetesen most is felzaklat férje, Kóbor János elvesztése.

metropol

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elindult a határ felé Putyin nukleáris fegyvereket szállító tehervonata – Sokkoló üzenet a Nyugatnak

Az orosz nukleáris katonai vonat mozgásban van, vélhetőleg azért, hogy Oroszország figyelmeztesse a Nyugatot: Putyin kész eszkalálni ukrajnai...

Erről dönt ma a kormány: szóba került a tanársztrájk és a pedagógusok béremelése is – indul a feszültség a Parlamentben

Tárgyal és határoz is a kormány normakontroll-javaslatáról kedden az Országgyűlés, amely ezt követően szavaz négy, az Európai Bizottsággal...

Készül a NATO, újabb háború törhet ki Európában!

Egyre feszültebb a viszony Görögország és Törökország között. A szakértők – a két régi ellenféle közötti sorozatos atrocitások miatt...

Öt halálos áldozatot követelt a részeg pozsonyi férfi buszmegállós ámokfutása: kiderült, ki volt a gázoló – sokkoló fotók, videó (18+)

Öt halálos áldozatot követelt a Pozsony belvárosában vasárnap késő este történt gázolás. Egy sérült még életveszélyes állapotban van, négy...