Kezdőlap Szabadidő Bulvár Megszakad a szív: apukája nem élhette meg, elballagott Kóbor János kislánya, Léna

Megszakad a szív: apukája nem élhette meg, elballagott Kóbor János kislánya, Léna

22de19f6e44a45668e0f90d9c64e1cce

Elballagott a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János lánya, Léna. Habár ez az öröm és boldogság időszaka, beárnyékolta a szomorú tény, hogy a legendás énekes már nem állhatott ott büszkén a 15 éves Léna mellett ezen a fontos eseményen.

Június közepével és a nyár beköszöntével együtt elérkezett a diákok ballagásának ideje. Többek között az Omega egykori legendájának, énekesének, Kóbor Jánosnak a lánya is most köszönt el az általános iskola padjaitól. A család örömét egyedül az teszi fájdalmassá, hogy már Mecky nem foghatta kislánya kezét

– írja a Bors.

„Mindig itt leszel lélekben!”

Kóbor János halálát követően kislánya, Léna egy Facebook posztban búcsúzott édesapjától, aki habár elvesztette édesapját, biztos volt benne, hogy óvó tekintete, támogató jelenléte nélkül soha az életben nem kell átlépnie az élet mérföldkövein.

– Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig “itt leszel és fogod a kezemet”, és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is – írta a Facebookon Léna, aki üzenete szerint akárhányszor felnéz a csillagokra tudja, hogy apukája az égből vigyáz rájuk és soha nem fogja elfelejteni őket.

Így viszi tovább elhunyt édesapja örökségét

Miután a legendás énekes elhunyt, a Bors meglátogatta Lénát egy táncpróbáján, ahol elmesélte, milyen módon dolgozta fel a veszteségét, és milyen módon próbálja fenntartani édesapjával a kapcsolatukat.

– Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy a mama mindig mellettem van, különösen az utóbbi nehéz hónapokban. Nagyon közel vagyunk egymáshoz és szinte mindent megbeszélünk. Nekem ő a példaképem, a barátnőm és az anyukám egy személyben – kezdte lényegre törően Léna, akinek lenyűgöző mozgásán tűpontosan lehet látni azt a sokszínű zenei örökséget, melyet legendás zenész apja hagyott rá.

– A papa halála utáni napon volt egy fellépésem egy táncversenyen. Én nem hátráltam meg ettől, mert a tánc erőt adott elviselni a fájdalmat – avatta be a lap munkatársát ez a kicsi lány hihetetlen felnőttes döntésének a hátterébe. Hozzáfűzte, hogy a tánc és a zene sem életforma, sem hivatás, hanem egy szeretett hobbi, mely boldoggá teszi őt, segít érzései kifejezésében. Léna biztosan tudja: a zene mindig is részese lesz az életének, így viszi tovább elhunyt édesapja örökségét.

Hatalmas fájdalom

A kislány ballagásának alkalmából a Bors felkereste Kóbor János özvegyét. Sajnálatos, azonban érthető módon, miután gratulációnkat fogadta, nem kezdte el részletesen elmesélni, mi is történt Léna nagy napján.

– Nehéz nap ez mindannyiunk számára az elmúlt év fényében, de kitartást kívánok azoknak, akiknek ugyanezen kell átmennie – mondta Zsóka, akit még természetesen most is felzaklat férje, Kóbor János elvesztése.

metropol

Hirmagazin.eu


Exit mobile version