34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Megszakad a szív: apukája nem élhette meg, elballagott Kóbor János kislánya, Léna

Dátum:

Megosztás:

Elballagott a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János lánya, Léna. Habár ez az öröm és boldogság időszaka, beárnyékolta a szomorú tény, hogy a legendás énekes már nem állhatott ott büszkén a 15 éves Léna mellett ezen a fontos eseményen.

Június közepével és a nyár beköszöntével együtt elérkezett a diákok ballagásának ideje. Többek között az Omega egykori legendájának, énekesének, Kóbor Jánosnak a lánya is most köszönt el az általános iskola padjaitól. A család örömét egyedül az teszi fájdalmassá, hogy már Mecky nem foghatta kislánya kezét

– írja a Bors.

„Mindig itt leszel lélekben!”

Kóbor János halálát követően kislánya, Léna egy Facebook posztban búcsúzott édesapjától, aki habár elvesztette édesapját, biztos volt benne, hogy óvó tekintete, támogató jelenléte nélkül soha az életben nem kell átlépnie az élet mérföldkövein.

– Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig “itt leszel és fogod a kezemet”, és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is – írta a Facebookon Léna, aki üzenete szerint akárhányszor felnéz a csillagokra tudja, hogy apukája az égből vigyáz rájuk és soha nem fogja elfelejteni őket.

Így viszi tovább elhunyt édesapja örökségét

Miután a legendás énekes elhunyt, a Bors meglátogatta Lénát egy táncpróbáján, ahol elmesélte, milyen módon dolgozta fel a veszteségét, és milyen módon próbálja fenntartani édesapjával a kapcsolatukat.

– Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy a mama mindig mellettem van, különösen az utóbbi nehéz hónapokban. Nagyon közel vagyunk egymáshoz és szinte mindent megbeszélünk. Nekem ő a példaképem, a barátnőm és az anyukám egy személyben – kezdte lényegre törően Léna, akinek lenyűgöző mozgásán tűpontosan lehet látni azt a sokszínű zenei örökséget, melyet legendás zenész apja hagyott rá.

– A papa halála utáni napon volt egy fellépésem egy táncversenyen. Én nem hátráltam meg ettől, mert a tánc erőt adott elviselni a fájdalmat – avatta be a lap munkatársát ez a kicsi lány hihetetlen felnőttes döntésének a hátterébe. Hozzáfűzte, hogy a tánc és a zene sem életforma, sem hivatás, hanem egy szeretett hobbi, mely boldoggá teszi őt, segít érzései kifejezésében. Léna biztosan tudja: a zene mindig is részese lesz az életének, így viszi tovább elhunyt édesapja örökségét.

Hatalmas fájdalom

A kislány ballagásának alkalmából a Bors felkereste Kóbor János özvegyét. Sajnálatos, azonban érthető módon, miután gratulációnkat fogadta, nem kezdte el részletesen elmesélni, mi is történt Léna nagy napján.

– Nehéz nap ez mindannyiunk számára az elmúlt év fényében, de kitartást kívánok azoknak, akiknek ugyanezen kell átmennie – mondta Zsóka, akit még természetesen most is felzaklat férje, Kóbor János elvesztése.

metropol

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Isten akkor küldi el hozzád a lelki társadat, amikor készen állsz igazán szeretni, nem akkor, amikor te akarod

Isten nem küldi el hozzád a lelki társadat, amíg a szíved valóban készen nem áll a találkozásra. Szeretünk hinni...

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...