12.8 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeSzabadidőBulvárMegrázó vallomás: a halál torkából menekült meg a magyar zenész

Megrázó vallomás: a halál torkából menekült meg a magyar zenész

A zenész életmentő műtéten esett át, a megpróbáltatásokról most beszélt először nyilvánosan.

Először vallott életmentő műtétjéről Váradi Gyula, a Váradi Roma Café frontembere. A zenész öt évvel ezelőtt tűnt el a nyilvánosság elől, de az okokról sokáig fogalma sem volt a nagyközönségnek. Váradi most elárulta az eltűnés okát: akkoriban a halál torkából menekült meg.

„Hét évvel ezelőtt jelentkeztek a problémák a szívemmel, és azonnal el is mentem orvoshoz, aki értágító beavatkozást javasolt.”

Egy ideig jól voltam, ám magánéleti válságom és a rengeteg stressz mind hozzájárult ahhoz, hogy ismét a kardiológián kötöttem ki.

„Elöl-hátul szúrt a mellkasom, és éreztem, hogy nagy a baj. Az orvosom közölte, hogy azonnal megműtenek, vagy nem élem túl mert 98 százalékos érszűkület van a koszorúeremen” – idézte fel a Blikknek az embert próbáló időszakot Váradi.

A négy és fél órás műtét során azonban komplikációk léptek fel, a zenész mindkét veséje leállt. Ekkor félbeszakították az operációt, Váradi pedig két napot az intenzíven töltött.

„Hála az orvosoknak, végül sikeresen lezajlott a műtét, és ma már teljes életet élhetek. Nagyon kemény időszakon vagyok túl, pokoli fájdalmaim voltak, és úgy éreztem magam, mint aki a halál torkából tért vissza. De kitartottam.”

Váradi abban az időszakban a jogdíjakból tartotta el a családját, de mindenképpen vissza akart térni a színpadra. Most itt a lehetőség, augusztus 18-án ugyanis, négy év után, ismét koncertet ad a zenekarával. 

Forrás: Ripost

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work